11. srpna 2021

Nude odstíny Les Nus rtěnek a lesků na rty Color Riche od L´Oréal Paris

Ikonickou rtěnku Color Riche od L´Oréal Paris zná každý. Kdo není na výrazné odstíny jako já a libuje si spíše v neutrálních odstínech, mám pro vás skvělou zprávu v podobě nových nude odstínů Les Nus. Já bych do rudé barvy nikdy nešla a asi do tohoto okamžiku nikdy nedospěji. Samozřejmě se mi výrazné rty líbí na ostatních, ale mě nesluší a necítila bych se v nich zrovna komfortně.
Rtěnky mají inovované složení obohacené o arganový olej a vitamin E. Díky tomu jsou rty vyživené a vláčné a v žádném případě ne vysušené. Nemáte tak vůbec potřebu sahat po balzámu na rty, protože tyto rtěnky se přesně jako balzám na rty chovají. Hydratační rtěnky jsou mému srdci nejbližší, proto skoro nepoužívám matné kousky, které spíše mají tendenci vysušovat.


Nových odstínů rtěnek je celkem šest a kromě krásného designu obalů rtěnek na první pohled zaujme i sympatická silueta připomínající ženské tělo. Rtěnky přece nosíme převážně my ženy a já jsem ráda, že máme tu čest rtěnky hrdě nosit. Obzvláště v dnešní době, kdy jsme mohli téměř odložit roušky a můžeme tak svoje oblíbence vynosit.

Odstíny jsou jemnější, ale rtěnky samy o sobě jsou hodně syté a skvěle pigmentované. Nejsou to tedy typické "no make-up" rtěnky, ale dodají jim šťávu a zvýrazní jejich přirozenou barvu. Kromě toho všechny moc hezky voní, což je taková malá třešnička na dortu. Tyto rtěnky jsou tedy dokonalost v každém ohledu a věřím, že budou zdobit nejednu kosmetickou poličku. Musím říct, že jde o nejpodařenější kolekci rtěnek Color Riche, odstínově i máslovitou texturou rtěnek. A samozřejmě i obaly jsou luxusní. Jak jsme již jednou zmínila, jsou dokonalé a dávám jim pět hvězdiček z pěti.
Podle obalu a kvality bych tipla, že rtěnky budou hodně drahé, ale na Notino.cz je teď mají v akci, tak se po nich mrkněte. 



Pozadu nezůstávají ani lesky na rty, které jsou k dostání v hezkých odstínech. Na rtech vůbec nelepí a rtům dodají tu správnou šťavnatost. Hezky vypadají i v kombinaci se rtěnkami a dají se mezi sebou hezky kombinovat.


Jste tým rtěnka nebo lesk na rty? A saháte také spíše po nude odstínech nebo se barviček nebojíte?

10 komentářů:

  1. Wow, ty rtěnky vypadají hodně luxusně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, rtěnky nepřekvapily svou krásou a kvalitou, ale lesky ano. Já si snad nějaký pořídím. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty rtěnky jsou něco pro mě! Barvy naprosto dokonalé a pokud se chovají jako balzám na rty, musím je mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou neskutečně hydratační, určitě po nějaké mrkni :-)

      Vymazat
  4. To jsou nádherné barvičky, hned bych si vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje nejoblíbenější kolekce, opravdu se povedla :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!