28. dubna 2017

Produkty Milva: 2. měsíc testování

V tomto článku bych se s vámi opět chtěla podělit o další měsíc testování s Milvou. První měsíc jsem zdokumentovala v článku zde.
V dubnu jsem na mytí vlasů používala pouze šampon Hair Repair na regeneraci zničených a poškozených vlasů. V březnu jsem používala pouze chininový šampon a ten mi vlasy hodně vysušoval, takže bez kondicionéru to tak úplně nešlo. Hair Repair jsem mohla použít i bez kondicionéru a vlasy šly rozčesávat dobře. Škoda, že Milva ve svém sortimentu nějaké kondicionéry ještě nemá. Tento šampon mi vyhovoval určitě více než klasický chininový s "ježkem".
Šampon můžete omrknout na e-shopu Milvaprodukty.cz.




Co na Milvě ale oceňuji nejvíce je to, že neobsahuje silikony ani parabeny. Dříve jsem složení moc neřešila a je pravda, že vzhledově jsou vlasy po náloži silikonů na první pohled hezčí, ale rozhodně ne kvalitnější a zdravější. Už delší dobu se silikonům vyhýbám a suchost vlasů je způsobena i tím, že se vlasy postupně čistí a po silikonech mají menší "abstinenční příznaky". To je pak způsobeno elektrizováním, jejich "rozlítaností" a pocitem suchosti. Po nějaké době se vlasy uzdraví a dostanou se zpět do formy. Ale u každého je to samozřejmě individuální. Mě tento proces "zpět do formy" trval něco málo přes měsíc. Nikdo na světě nemá stejné vlasy a každé vlasy vyžadují jinou péči. Je jen potřeba vyzkoušet a najít ty nejvhodnější produkty.

Šampon jsem pravidelně jednou týdně doplnila maskou na vlasy. Teď mi zbyla ještě necelá půlka. Celé balení tak vydrží několik měsíců. Stačí ji po umytí vlasů šamponem nanést opravdu jen trošku. Maska se nechává působit o něco déle, okolo 20 minut. Mezitím si můžete udělat jiné zkrášlovací procedury, třeba nahodit masku na obličej nebo si jen tak poležet ve vaně.
Čeho mi ale zbylo opravdu hodně, jsou chininové vody. Ty jsem aplikovala ke kořínkům pravidelně jednou denně, ale tři balení budu mít ještě dlouhou dobu. A to jsem s nimi moc nešetřila. 
Na fotografiích níže je vidět, jak mi moje vlasy postupem času rostly. Od začátku března jsem svoje vlasy nezastřihávala, pouze jednou jsem si je v polovině dubna obarvila, protože jsem už měla velké odrosty. Po Milvě zkrátka vlasy rostou mnohem rychleji. Mám pocit, že jsou i pevnější a lesklejší.




Tak to by bylo vše k testování, kterému jsem svoje vlasy podrobila v měsíci dubnu. Ještě mi zbyla trocha masky, šampon s ženšenem a spousta chininové vody, ale o tom zase příště.

Co vám pomáhá na růst vlasů? Používáte pravidelně některé přípravky od Milvy?

16 komentářů:

  1. Koukám, že ti vlasy dost povyrostly, já s růstém problém nemám, přijde mi , že rychleji rostou po každém zastřihnutí, spíš bych aby jich bylo víc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, povyskočily hodně, hlavně na konci března, teď už o trochu méně, ale i to se počítá. A máš pravdu, za víc vlasů bych vraždila :-)

      Vymazat
  2. Milvu jsem ještě nezkoušela, ale slyšela jsem velmi dobré hodnocení od všech, co ji používají :) já před 9 měsíci přešla na čistě přírodní šampony a jsem velmi spokojená! Vlasy se pomalu uzdravují, i když to zpočátku opravdu trvalo...tak 3 měsíce byly hodně vysušené. Jinak používám italské značky (nic jiného se tady v Italii ani neprodává :D), ale doplňuji to tonikem od Weledy, po kterém mi výrazně přestaly padat vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi tak dva měsíce také používám přírodní a také Milvu a jak se vlasy čistí, jsou hodně suché, ale vyplatí se vytrvat, je to pak na kvalitě hodně znát :-)

      Vymazat
  3. Milva produkty používam už takmer rok a som maximálne spokojná. Ja však používam najmä chininove na vypadáva ie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistě chininové verze mě trochu vysušovaly, proto je raději střídám s ostatními nebo použiji kondicionér :-)

      Vymazat
  4. No pěkné :) Značku jsem nezkoušela, na růst jím občas biosil, ořechy, snažím se pokožku hlavně hydratovat. Jinak asi nic spešl. Na Milvu jsem slyšela dost pozitivních recenzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosilem se nic nepokazí. Ořechy jíme doma pořád, jen ty šampony jsou asi levnější :-)

      Vymazat
  5. Mně hodně pomohla donna :))
    Určitě vyzkousim,
    YourVee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tabletky Donna Hair jsem také brala, ale nějaké výsledky jsem nezaznamenala :-) spíš jsem si vsugerovala, že pomáhají :-)

      Vymazat
  6. Já se na nějaký z šamponů od Milvy teprve chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě chystej, doporučuji :-) ještě jsem nevyzkoušela všechny, ale vyzkoušela jsem zatím asi 6 druhů a žádná mne nezklamal :-)

      Vymazat
  7. Já si teda Milvu taky nakonec koupila. Mám chininový šampon, masku i vodu. Používám tyto výrobky už nějaké 3 týdny a cítím, že jsou vlasy silnější, pevnější a taky mi přijdou hustější než předtím. Takže zatím spokojenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mne těší. Já změny také nezaznamenala hned nebo po prvním týdnu, ale je to tak u všeho. Je potřeba vydržet a výsledky se dostaví :-)

      Vymazat
  8. Používám rok a jen se už vlasy tolik nemasti.Ale používám nadále a doufam ,že trochu zhoustnou a narostou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám pár měsíců a teď se mi růst nějak zarazil, ale největší změnu vidím v kvalitě vlasů a omezení padání. Samozřejmě budu používat Milvu dál a nepřestanu :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!