29. dubna 2019

La Vie Est Belle L’Éclat

Málokdy se stane, že si parfém kupuji sama. Většinou je dostávám k nějaké příležitosti od přítele. Mezi můj největší poklad patří No°5 od Chanelu, což je hodně silná a smyslná vůně, kterou používám jen při zvláštních příležitostech. Na běžné denní nošení sahám po Armani Si nebo po La Vie Est Belle od Lancôme Této vůně jsme měla už asi tři flakonky a ne, že by mi přestal vonět, ale chtělo to nějakou změnu. U vůně jsme chtěla zůstat, tak jsem si pořídila La Vie Est Belle L’Éclat.
Za těch pár let zkoušení a poznávání různých vůní nemohu říci, že jsem objevila svůj osobní parfém, ovšem hodně mě to táhne ke značce Lancôme, takže budu nadále lovit v těchto vodách a budu věřit, že si nějaká vůně najde sama mě.

La Vie Est Belle L’Éclat
La Vie Est Belle L’Éclat je květinově orientální vůně. Jde o parfémovanou vodu, takže má i delší výdrž, oproti toaletním vodám. Navazuje na ikonickou La Vie Est Belle z roku 2012, kterou mají i tentokrát na svědomí dva parfuméři Anne Flipo a Dominique Ropion. Kromě vůně se odlišuje i flakonkem, na kterém je mnoho drobných, ručně broušených výstupků.

V hlavě vůně najdete citrusové tóny bergamotu a mandarinky a svěží frézie, v srdci jasmín arabský, sambac, bílé květy kosatce a intenzivní esence pomerančového květu, základ tvoří pačuli, santalové dřevo a vanilka.

Flakonek vůně Lancôme
Vůně je to moc příjemná a hodí se na denní i večerní nošení. Není nijak těžká, takže je fajn i na letní měsíce. Na druhou stranu je to ale vůně, která udělá svoji službu po celý rok. Starší verze klasické La Vie Est Belle je mnohem sladší, takže po ní mohou sáhnout i mladší ženy či dívky. Vůni jsem zkoušela zhruba před půl rokem, kdy byl přiložen vzoreček v časopise, takže jsme neobjednávala úplně naslepo a věděla jsem, do čeho jdu. 

Parfémovanou vodu La Vie Est Belle L’Éclat mám ve 30 ml flakonku z e-shopu Notino.cz. Na výběr jsou ještě dvě větší velikosti, a sice 50 ml a 75 ml. Cena za 30 ml balení je 1.105,- Kč.

Jaká je vaše oblíbená osobní vůně?

14 komentářů:

  1. Já vůně většinou střídám a ráda zkouším nové, takže se mi ještě nestalo, že bych měla některou tak oblíbenou, že bych si ji kupovala stále dokola. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to také střídám, ale když mi nějaká vůně hodně sedne, nemám problém s tím si ji koupit znovu :-)

      Vymazat
  2. Najradšej mám parfém od beyonce vonia krásne minule som pozerala voňavku od chanelu bola nádherná, ale ich ceny sú riadne pálky :/
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Chanelu mám také jeden parfém a je pravda, že byl hodně drahý. Používám ho jen na speciální příležitosti a hodně si ho šetřím :-)

      Vymazat
  3. Mňa Lancome veľmi neláka, žiadna z ich vôní ma neohúrila :D. Som skôr na sladké, kvetinové vône. Pokukujem aj po niečom ťažšom, aj luxusnejšom ale nikdy si neviem vybrať. Vždy je to ťažké rozhodovanie :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému hold voní něco jiného, ale je to těžké si vybrat, to máš naprostou pravdu :-)

      Vymazat
  4. Túto vôňu som ešte neskúšala, ale flakón je krásny :) Ja mám doma viacero vôní, ktoré dennodenne striedam, ale najviac siaham asi po Chloé a Tease (Victoria´s Secret) :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Chloé jsem úplně zapomněla. Tu jsem teda nikdy neměla, ale když přijedu k našim, tak na ni chodím mamce :-)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Já ten původní měla už několikrát, takže jsem potřebovala změnu :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!