21. listopadu 2019

Nové odstíny laků na nehty Lasting Color od Miss Sporty

Kdy jindy si nepřipustit k tělu barvičky, než teď na podzim! Listí už je spadané, teploty se blíží k nule a zima už nám pomalu ale jistě klepe na dveře. Podzimní počasí ale také zrovna dvakrát nepřidá na náladě, proto si ji můžeme zvednout nejen pestrým oblečením, ale třeba i barevnými nehtíky. Krásné nové barvičky nabízí řada laků na nehty Lasting Color od Miss Sporty. Krom výraznějších barev si ale přijdou na své i milovnice jemných odstínů.




Nová řada barev laků na nehty byla vytvořena speciálně ve spolupráci s DM drogerií. Když pominu výrazný rudý odstín, tak jsou barvy přesně pro mě. Při líčení, ale i lakování nehtů se držím hodně při zemi. Mám ráda jednoduché, přirozené odstíny. Na očích mě tedy neuvidíte jinak než s hnědými nebo béžovými očními stíny, u nehtů u mě zase vede jemná pudrově růžová nebo tělová.
Možná je to ale také tím, že v oblečení už tak skromná nejsem. Moje nejoblíbenější barva nejen na podzim je hořčicově žlutá. V této barvě mám spoustu svetrů, kalhoty, zimní bundu a třeba i tepláky nebo ponožky. Kdybych mohla, chodím v ní neustále a když se tak zamyslím, nikdy jsem v této barvě neviděla třeba právě lak na nehty, což je podle mě velká škoda.


Nové odstíny laků na nehty Lasting Color slibují výdrž až 10 dní a vysoký lesk. Ovšem záleží, jakou máte kvalitu nehtů a co zrovna manuálně děláte. Pokud třeba jako já neustále datlujete do klávesnice nebo rádi ručně myjete nádobí, asi nemůžete čekat zázraky a čtrnáctidenní výdrž. Při běžném provozu ale vydrží s přehledem 5 dní. 
Na nehtech jsou barvičky hezky lesklé, takže nemusíte používat ani Top Coat. Pro ještě větší lesk a celkové sjednocení se to ale samozřejmě nevylučuje.

U relativně malého balení laků je velkým překvapením větší štěteček. Pracuje se s ním ale snadno a nijak mu to neubírá na atraktivitě a funkčnosti. Vůbec nezanechává tahy štětečkem a bohatě stačí jedna vrstva. A pozitivně hodnotím i dobu zasychání. Za pár minut je lak tvrdý, takže nemusíte zbytečně dlouho čekat.



Laky na nehty můžete pořídit v DM drogerii a cenově vás vyjdou kolem čtyřiceti korun za kousek, což je skvělá cena. Dostupné jsou celkem v 5 odstínech.

Kterou barvu máte u laků na nehty nejraději? A která barvička je obecně vaše nejoblíbenější?

16 komentářů:

  1. Ten poslední meruňkový už také mám a je skvělý! Překvapila mě výdrž a vypadá na nehtech krásně :))

    OdpovědětVymazat
  2. Stíny od MS mám moc ráda.Tady ty se opět povedly, za mě nejvíce ten prostřední.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky je mám doma a jsou super. Přes léto jsem je nosila stále, jen střídala odstíny. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten světle růžový je boží! ♥ Laky od Miss Sporty mám nejradši :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pro mě je nejhezčí právě ten červený, ta barva je úžasná! Teď si ale dělám doma gellak, takže už normální laky na nehty používám jen občas na nehty u nohou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se rudé tak nějak pořád bojím, ale třeba jeden nehet rudou a zbytek klidně béžovou, do toho bych šla :-) třeba jako první krok k mé cestě za červenou :-)

      Vymazat
  6. Tý jo opravdu nádherní odstíny. :) Miss Sporty má krásné laky i odstíny, velmi ráda je používám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. To je hezký, ty píšeš, když pominu ten rudý odstín tak to jsou laky přímo pro mě a já si mezitím říkám, ten rudý odstín je přímo pro mě :D
    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš :-) každá máme ráda jiné barvičky, ale vždy si najdeme to své :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!