25. listopadu 2019

Provoněný domov s DW Home

Většina z nás nemá ráda zimu díky zkracujícím se dnům a chladnějšímu počasí. Já se ovšem jako kozorožka narozená na začátku ledna na zimu vždycky těším. Mnohem raději se zabalím do teplé deky a uvařím si čaj, než abych se schovávala v parném létě do stínu před sluníčkem. 
Zima má něco do sebe, pokud zrovna nemusíte v 6 ráno vyjíždět autem do práce a přes noc nenapadlo půl metru nového sněhu. Ale ty okamžiky, kdy jste doma, pozorujete zimu z okna, vychutnáváte si svůj oblíbený čaj pod dekou a v teplých ponožkách, pes vám spokojeně spí u nohou a na stole je zapálená voňavá svíčka. Tohle přesně na zimě a jejich večerech miluji.

Svíčky DW Home


Obchod s kosmetikou Notino.cz jistě všichni dobře znáte. Ale věděli jste, že zde můžete najít i svíčky do bytu? Já nejraději sahám po těch gurmánských. Vůně jako káva, kokos, vanilka, skořice, ... to je moje. Zkrátka takové ty ty sladké vůně, do kterých byste se nejraději zakousli. Nedávno mi domů dorazil ten nejvoňavější balíček, jaký jsem kdy dostala. Ty kosmetické také občas voní už při samotném vybalování, ale při vybalování svíček jsem měla opravdu hodně voňavý zážitek.

U svíček se při výběru hodně dívám po designu a nemám ráda moc výrazné barvy. Proto volím neutrální bílé nebo krémové, které už svým vzhledem působí uklidňujícím dojmem a hodí se prakticky do každého interiéru. Zásadně také volím svíčky ve skle vzhledem k bezpečnosti. Jednou jsem měla svíčku v plechovce, která byla sice krásná, ale zahřála se tak, že začala hořet a doteď máme na stole jako výstražné znamení vypálené kolečko. 
Design a vůně přesně splňuje značka DW Home. Svíčky jsou vyrobeny z kvalitního sójového vosku a jsou ručně plněné, takže nejde o klasickou velkovýrobu, jako třeba u svíček z drogerie. To se také možná trošku odráží na ceně, ale kvalitu dokážu ocenit.   

Jako první je svíčka Vanilla + Sugarcane. Jako jediná z těchto tří svíček má pouze jeden knot. Vůně je sladká po vanilce a cukru, no je prostě dokonalá. Svíčka voní tak intenzivně, že stačí odkrýt víčko a provoní vám celý pokoj i bez zapálení.

Vůně: ambra, cukrová třtina, mandle, pižmo, světlé dřevo, vanilka.

Gurmánské svíčky DW Home ve skle
U svíčky Vanilla Bean jsme také nemusela dlouho váhat. Vůně je hodně výrazná, sladká, přesně jako kvalitní vanilková zmrzlina. Je hodně podobná té předchozí, jen je možná o něco intenzivnější a sladší. Je to přesně taková vůně, kterou byste chtěli sníst!

Vůně: cukr, kořenité tóny, krémové tóny, máslový krém, vanilka, vodka.

Svíčka Vanilla Bean se dvěma knoty

Hodně jedlá je i svíčka s názvem Birthday Cake. Nechci říkat, že voní ze všech tří nejhůře, ale není už tak výrazná a sladká, jako ty vanilkové. Dortík mi úplně nepřipomíná, dominuje opět sladká vanilka, ale i tak je to moc příjemná vůně. Naopak ale když jsem ji dávala očichat ostatním členům rodiny, tato jim voněla ze všech nejvíc. Je vidět, že každý má jiný nos a hlavně vkus.

Vůně: sladké tóny, vanilková poleva, vanilkový dort, vůně pečení.


Svíčka Birthday Cake


Všechny tři vůně jsou hodně výrazné a sladké a jsou si hodně podobné. Co ale mohu říci, tak jsou dokonalé a voní i nezapálené. Pokud máte rádi sladké a hřejivé vůně, tyto pro vás budou jako stvořené. Už dlouho jsem neměla tak voňavé svíčky, jako jsou tyto. Rozhodně to nebyly moje poslední kousky od této značky. Všechny tyto svíčky a mnohé další voňavé varianty seženete na e-shopu Notino.cz. Já mám nejmenší velikosti, protože jsem si je vzala nejdříve na zkoušku. Nabízí ale i ve větších variantách a do těch půjdu určitě příště, protože tady není o čem váhat.
Pokud ale máte rádi třeba květinové, dřevité nebo svěží ovocné vůně, i tyto varianty značka DW Home nabízí, tak se koukněte, výběr je opravdu široký.

Pokud se chystáte na Notinu na větší nákup, zrovna můžete využít Black Friday. Ten sice připadá na pátek 29. listopadu, slevy na vybrané značky ovšem můžete využít už od pondělí 25. listopadu do neděle 1. prosince.

Jak nejraději trávíte zimní večery? A které vůně jsou u svíček vaše nejoblíbenější?

12 komentářů:

  1. Jeee, tohle jsou vůně přesně pro mě. Značku teda nepoznám, ale svíčky mě dost zaujaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji svíčky, akorát nerada do nich investuji větší finance, buď si kupuji v menších baleních ať mám alespoň z toho příjemný pocit a nebo zcela nejraději je dostávám :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě je bohužel nikdo neraduje, takže mi nezbývá nic jiného, než si je koupit sama :-D

      Vymazat
  3. Ty musejí nádherně vonět, mají i povedený design! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Svíčky vypadají krásně, určitě parádně voní :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj super díky za tipy, teďka jsme se stěhovali do nového bytečku v Praze tak se tady zabydlují a skladují interiér a svíčky mám moc ráda a ještě k tomu když pěkně voní. Tak hledám různé dekorační prvky pro domácnost od kytek a menších dekorací až po nějaký ten nábytek ale ten už tady většinu máme.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!