20. října 2020

Posilující řada na vlasy Elseve Full Resist od L’Oréal Paris

Na naše vlasy působí řada faktorů, které je mohou oslabovat. Může to být změna počasí, okolní prostředí, ve kterém se pohybujeme, ale třeba i nadměrná tepelná úprava. Může se na nich neblaze podepsat i stres a toho nemáme v současné situaci kolem sebe zrovna pomálu.
Já navíc vždy na podzim bojuji i s vypadáváním vlasů a nic moc mi na to nepomáhá. Hlavně se moc nekamarádím s šampony určenými proti vypadávání vlasů, protože mě vždy hodně vysušují a vlasy po nich mám nehezky drsné. proto raději musím zatnout zuby a toto období překlenout. 



Řada Elseve Full Resist od L’Oréal Paris sestává z kompletní péče - posilujícího šamponu, balzámu, bezoplachové péče a nové víceúčelové masky na vlasy. Složení produktů je obohaceno o arginin, biotin a vitamin B5, které vlasy obnovují, posilují a zamezují jejich lámavosti. 
Tuto řadu jste už jistě v drogeriích zaznamenali. Novinkou je ještě výživnější vlasová maska, která je bez silikonů a obsahuje všechny výše zmíněné účinné složky pro výživu vlasů. Masku jsme osobně nezkoušela, ale určitě si ji dávám na seznam při příštích nákupech.
Vždy, když už mě nějaký problém s vlasy trápí, snažím se vlasy vylepšit i zevnitř. Proto jsem před pár týdny začala zobat i tabletky biotinu. Pokud už vlasy padají nebo nejsou v kondici, nemusí jít hned nutně o problém zvenčí, ale může nám chybět nějaký vitamin, který je dobré doplnit i vnitřně. Musím říct, že to na mě vždy docela dobře funguje a zhruba po měsíci zobání biotinu se mi padání vlasů omezilo a celkově mi přijdou silnější a odolnější i proti lámání. No a zvenčí už pak stačí nasadit jen vhodnou vlasovou péči a mám vystaráno.



Šampon s kondicionérem a občasná maska je při mytí vlasů samozřejmostí. Na umyté vlasy lze použít i bezoplachovou péči, která eliminuje lámání vlasů, zlepšuje jejich strukturu a navíc vlasy hezky provoní. Určitě vlasy nijak neslepuje ani nezatěžuje, což bych tak nějak od krémové konzistence a navíc bez oplachování tak nějak očekávala. Přesto ale doporučuji nanést spíše střídmé množství, záleží podle délky a hustoty vlasů. Pak je stačí vyfoukat a upravit, jak jste zvyklí.

Používáte také nějaké produkty na posílení vlasů? Nebo jste už dokonce vyzkoušeli tuto posilující řadu?

15 komentářů:

  1. Túto radu som ešte neskúšala, ale tiež mám problém s vypadávaním vlasov a väčšina produktov od L’Oréal Paris mi na to veľmi nepomohla :/ Každopádne, keďže táto rada je posilňujúca, mohla by byť fajn :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono také hodně záleží na genetice, stresu, jak žijeme, stravujeme se a podobně. Důležitá je výživa zevnitř a kosmetika to jenom umocní :-)

      Vymazat
  2. Já zkoušela řadu Dream Long a ta byla skvělá. Dost mi sedla. Tady řada mě zase až tak neláká, ale může být fajn :)
    Mě taky extrémně padají vlasy a nepomáhá na ně nic, ani tabletky ani šampony :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám teď horší období, ale to je asi tím podzimem :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, Elseve jsem dlouho nepořídila, takže super tip!☺ Mě se líbí to černo/růžové balení, přijde mi takové "rebelské". 👍🖤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, černá barva je na obalech hodně netradiční, ale celkem to ladí :-)

      Vymazat
  4. Tuhle řadu jsem ještě vůbec nezkoušela a vypadá docela dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. zatím jsem nezkoušela, ale po tolika pochvalných recenzí co jsem četla, ji už mám na wishlistu.

    Kosmetické kalendáře 2020

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj nákupní lístek už je také dost dlouhý, ale nejdříve musím spotřebovat zásoby :-)

      Vymazat
  6. Celá tahle řada se mi moc líbí. Třeba ji někdy vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle řada vypadá hodně dobře! Zatím jsem zkoušela tu v oranžovém provedení (teď přesně nevím, jak se jmenuje) :D, ale možná dám šanci i této. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch řad je tolik, že člověk ani neví, co doma každý den používá :-) občas to mám podobně a také se v tom ztrácím :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!