22. listopadu 2020

Limitovaná edice Marvel od Maybelline

Ačkoliv jsou komiksy spíše mužskou záležitostí, já sama patřím mezi jeho fandy, zejména mezi ty filmové. Proto mě hodně potěšila kolekce Marvelu od značky Maybelline, která uvedla novou řasenku, legendární korektory s houbičkou a rtěnky SuperStay Matte Ink.
Kina máme v současné době zavřená a většina filmů své premiéry odkládá. Této prekérní situaci se samozřejmě nevyhnula ani spousta filmů ze studia Marvel, takže musíme doufat, že se brzy vše zase vrátí do normálu. Dlouho jsme si to nepřipouštěla, protože chodím normálně do práce a jídlo občas řeším rozvozem, omezení se mě tedy až tak moc nedotklo. Co mi ale chybí, jsou právě kina a návštěva restaurací, kde můžeme posedět u něčeho dobrého k jídlu nebo pití.
Prostřednictvím kolekce od Maybelline si tak můžeme svoje oblíbené super hrdiny připomenout alespoň při každodenním líčení.



Objemová řasenka Colossal je k dostání v klasickém černém odstínu, oproti tomu u korektoru a rtěnek můžete vybírat z mnoha odstínů. Tady netřeba více komentovat. Řasenky od Maybelline jsou ikony a ve většině případů nemají konkurenci. Já sama kdysi na maybellinkách začínala a jsem jim věrná dodnes.
Řasenka má klasický štětinový kartáček, který je ke konci zúžený. Dostane tak i na miniaturní řasy v koutcích oka a kdo tuto řasenku používáte, jistě ji znáte. Co je uvnitř je stejné, změněný je tedy pouze design v barvách Marvelu. 



Dlouhotrvající matná rtěnka SuperStay Matte Ink s vysokou pigmentací je dostupná ve čtyřech odstínech: 75 Fighter, 15 Lover, 120 Pioneer a 780 Ruler. I tyto kousky jsou už za ta léta legendární a není je třeba více představovat. Věřím, ke každá z vás je už měla tu možnost vyzkoušet.
Obecně tyto tekuté rtěnky na rtech trošku lepí, ale pokud ji po aplikaci obtisknete do kapesníku, tohoto pocitu se zbavíte. Pak už se jen můžete těšit ze syté a dlouhotrvající barvy. 


Na tekutý korektor Instant Anti Age Eraser Concealer nedám dopustit už dlouhé týdny. Zakryje opravdu všechno od pupínků až po kruhy pod očima a ráda ho používám i jako bázi pod oční stíny. Houbička je sice větší, ale aplikace s ní je i tak snadná a přesná. Korektor se do houbičky dostane otáčením uzávěru. Já vždy aplikuji přímo houbičkou na místa, která chci zamaskovat a pak zapracuji beauty blenderem. 
Odstíny jsou na výběr celkem dva, a to 01 Light a 00 Ivory. 



Věřím, že si každý fanda Marvelu vybere svého superhrdinu v podobě řasenky, korektoru nebo rtěnky. Marvel si od Maybellinu pro svoji kolekci vybral dlouholeté a osvědčené kousky a já jsem přesvědčená, že budou oblíbené a nesmrtelné, stejně jako super hrdinové, kteří zdobí jejich obaly. 

Ulovili jste už něco z této kolekce? A máte také mezi dekorativkou nějaké legendární kousky, které používáte už roky a nedáte na ně dopustit?

11 komentářů:

  1. Rtěnku i ten korektor mám ráda. Akorát je ten korektor na mě hrozně žlutej. Musím ho mixovat nebo trochu zakrejvat make-upem. Ale zase vypadá fakt dobře na pleti. A moc hezky kryje.

    Každopádně já úplně nejsem extra fanda Marvelu, baví mě na to koukat, ale nejsem do toho nějak zamilovaná, že bych si to běžela koupit :D.

    CO JSEM SI KOUPILA V ROSSMANNOVI V AKCI 1+1 💄 | KOSMETIKA | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží jaký máš odstín pleti. Mě sedí ta tmavší verze Light, ale i tak je světlejší. Aspoň vybělí kruhy pod očima :-)

      Vymazat
    2. No já právě na kruhy vlastně moc netrpím :D. Většinou si to dávám pro dobrý pocit :D. Ale je možný, že jsou i nějaké nové odstíny, já ani nevím, jaký mám. Nemám ho po ruce, abych mrkla :(

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. S těmi hrdiny jsou hezky doladěné a není to taková nuda :-)

      Vymazat
  3. Miluji Marvel, takže jsem pořizovala celou kolekci, je mi až líto ji používat :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že jo! Ty obaly jsou fakt nádherné a spíš než používat je pak škoda je vyhodit, až se vypotřebují :-)

      Vymazat
  4. Z kolekce jsem nic neulovila, protože nejsem naštěstí ten typ, co musí vyzkoušet kdejakou novinku :D Navíc nejsem ani fanoušek Marvelu. Ovšem musím uznat, že ty odstíny rtěnek jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase musím vyzkoušet všechno a Marvel zbožňuju, takže jsem neměla moc na výběr :-)

      Vymazat
  5. Ani som o nej nevedela! Vyzerá úžasne :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já řadu objevila už dřív, když se prodávala v zahraničí, tak jsme se modlila, aby přišla i k nám :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!