8. listopadu 2020

Svíčka Village Candle Coffee Bean

Gurmánské vůně vyhledávám nejen v kosmetice, ale především u svíček. Paradoxně nejvíce mi voní káva, přestože šálek kávy si dopřeji maximálně dvakrát do roka. Jsem takový ten sváteční popíječ kávy a přednost dávám spíše čajům. 
Ještě před pár týdny jsem měla obavy, že letos nebudu mít co zapalovat, protože z loňska mi žádná svíčka nezbyla, když nepočítám ty vyložené dekorační. Všechny jsem totiž poctivě od podzimu do jara vypálila. 
Letos jsem se ale předem zásobila hned několika voňavými kousky. Jedním z nich je svíčka Coffee Bean od Village Candle, která voní naprosto dokonale. Už při samotném vybalování z krabičky voněla hodně intenzivně, a co potom po zapálení, to je naprostá paráda!



Svíčka voní po kávě a zároveň sladce, jakoby po karamelu a navíc ještě po pražených pekanových oříšcích. I když je na plechový šroubovací uzávěr, voní intenzivně i v nezapáleném stavu. Co se týče intenzity, tak je to zatím nejsilněji vonící svíčka, co jsem doma měla. Třeba Yankee Candle voní také silně, ale na tuto rozhodně nemá. 


Složení: tonka fazole, káva, pekanové ořechy.

Svíčka má dva knoty a navodí opravdu příjemnou atmosféru. Provoní celou místnost během chviličky a můžete si tak užívat pravou domácí pohodu. Navíc teď už venku docela přituhlo, takže zalézt si doma pod deku, zapálit si svíčku a přečíst knihu nebo skouknout oblíbený seriál, to je momentálně můj nejlépe trávený čas.   
Když si vzpomenu, jaká byla loni zima, tak doufám, že letos se alespoň nějaké sněhové nadílky dočkáme a nebude to zase rovnou z podzimu do jara. Výbavu v podobě svíček na to mám, dárky už mám z většiny pořešené, takže letos mě už nic překvapit nemůže.


Svíčka Coffee Bean je dostupná ve třech velikostech na e-shopu Notino.cz. Můžete tak udělat radost nejen sobě, ale třeba i někomu pod stromeček. Svíčka jako dárek nikdy neurazí a pokud voní takto dokonale, obdarovaný rozhodně nebude zklamaný.

Máte také rádi gurmánské vůně u svíček? A kupujete nebo dostáváte svíčky jako dárek?

16 komentářů:

  1. Village Candle jsem ještě neměla, ale určitě bych ráda do budoucna napravila.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato je moje první, ale učarovala mi, takže ani ne poslední :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, to je velké lákadlo, i jako dárek by se hodila. Děkuji moc a přeji krásný večer. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo :-) tak buď napsat Ježíškovi a nebo někomu darovat, kdo má hodně rád svíčky :-)

      Vymazat
  3. Nejsem si jistá, jestli zrovna tato konkrétní vůně by mi voněla, ale pokud bych zvolila jinou, tak věřím, že bych byla spokojená! :D Miluju výrazně voňavé svíčky :)

    TIP NA E-SHOP #1: TRENÝRKÁRNA.CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato je výrazná až až a věřím, že by tě oslovila i tato konkrétní :-)

      Vymazat
  4. Ten úvod mě normálně rozesmál, protože já zase na kafe nedám dopustit a dopřávám si několik šálků denně, ale kávové svíčky nesnesu :D Tahle by ale mohla být výjimkou, jelikož mi voní většina věcí s obsahem fazole tonka. Já u svíček nejvíc vyhledávám santalové dřevo, vzbuzuje ve mně pocit pohodlí a bezpečí :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo já jsem v tomhle asi extrémní výjimkou :-) každému hold voní a chutná něco jiného :-)

      Vymazat
  5. Sviečka ako darček je podľa mňa skvelá. Ja ich nikdy nemám dosť.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu si pomoct, ale tahle značka mi přijde jako Yankee Candle s jiným názvem! :D Svíčky miluju a taky jich nikdy nemám dost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dost možné a těžko říct, kdo koho "kopíruje". Mě ale na značce nesejde, hlavně, že voní :-)

      Vymazat
  7. Svíčky s kávovou vůní jsou vždy trefa do černého! :))

    OdpovědětVymazat
  8. tak tá musí naozaj prevoniať celý byt, škoda že si ju nemôžem ovoniať, niekedy mi tu v Austrálií aj chýba taká hyge jesenná atmosféra ktorú vám trošku závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, podzim má u nás kouzlo, ale zase trošku sluníčka a dobré nálady by se nám tady hodilo :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!