29. listopadu 2020

Zimní novinky od Yves Rocher

První adventní neděle je tu a já se musím přiznat, že letos jsem hodně v předstihu. Nejenže dárky už mám všechny nakoupené a uložené v taštičkách ve skříni, stihla jsem i napéct perníčky i lehce svátečně vyzdobit byt. Ještě mi zbývá vánoční úklid, ale to budu řešit až o dovolené těsně před svátky, aby prach nestihl sednout. 
Vánoce jsou pro mě nejkrásnější období v roce a toto období je také plné vůní koření, sladkého cukroví a ovoce. Ani letos nezůstala značka Yves Rocher bez vánočních limitek a stejně jako každý rok jde o úžasně voňavé kolekce. Na výběr jsou dvě, a to růžová Půlnoční plody se sladkokyselými tóny červených bobulí a oranžová Zimní jablko se sladkou vůní vanilky a pečeného jablka. 



Každá řada obsahuje sprchový gel, tekuté mýdlo, krém na ruce, tělový peeling, balzám na rty a voňavou svíčku. Všechny kousky lze zakoupit samostatně nebo v krásné dárkové sadě, kterou můžete potěšit někoho pod stromečkem. Obě řady voní dokonale, ovšem za sebe mohu doporučit řadu Zimní jablko. Ta je naprosto dokonalá a určitě nezůstanu pouze u tekutého mýdla a krému na ruce.  



Všechny produkty z vánoční kolekce můžete omrknout na stránkách Yves-rocher.cz. Kosmetika jako dárek nezklame snad nikdy a tyto limitky můžete pořídit v krásných baleních, takže pokud balení dárků není zrovna vaše oblíbená parketa, i v tomto ohledu budete mít vystaráno.

Která z limitek vás nejvíce oslovila? Nebo už jste nějakou stihli ukořistit?

10 komentářů:

  1. Moc lákavé vůně!! ☺ Určitě se vánoční limitky povedly. Pěkný večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle řada vypadá nádherně, po otevření Yves Rocher prodejen určitě vyzkouším to zimní jablko. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě vyzkoušej a nebo se dají i objednat online :-)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Každé limitky stojí vždy za to a ty od Yves Rocher jsou každoročně hodně vymazlené :-)

      Vymazat
  4. Takové limitky jsou nejlepší a taky ta vůně musí být dokonalá :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Mě víc zaujala Zimní jablko, ale nezkoušela jsem ani jednu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!