2. ledna 2021

Botanic Therapy Ginger Recovery od Garnier

Garnier patří mezi moje nejoblíbenější značky v péči o vlasy. Abych byla konkrétnější, jsou to řady Hair Food a já jsem ráda, že jsem po těch dlouhých letech zkoušení a hledání našla tu pravou péči, co mým vlasům vyhovuje. Je to především díky složení, které je téměř ze 100% přírodního původu, nezatěžuje je a především masky s vlasy udělají během krátké chvíle doslova divy.
Nedávno mě Garnier v rámci spolupráce potěšil tímto dokonalým designovým balíčkem se zázvorovo-medovou řadou na vlasy Botanic Therapy.
Zázvor patří mezi moji vyhledávanou antichřipkovou surovinu a nikdy mi doma nesmí chybět. Stačí nastrouhat do hrnku, zalít horkou vodou a máte ten nejlepší lék proti nachlazení. Funguje skvěle jako prevence nebo už když na vás něco leze a začne vás škrábat v krku. Zázvor vždy vše vypálí už v prvopočátku a chřipka se tak nerozjede. A když ještě přidáte lžičku medu a kapku citronu, pochutnáte si.
Já už to takhle praktikuji několik let a musím to zaklepat, už pár let se mi chřipka a jakékoliv nachlazení vyhýbá.
No a když zázvor funguje zevnitř, proč by nemohl fungovat i z venčí na nápravu poškozených vlasů!



Co se týče řady Botanic Therapy od Garnier, tam už jsou moje zkušenosti minimální. Vyzkoušela jsem pouze mléčné masky, které mají lehounkou a hodně tekutou texturu a fungují jako okamžitý kondicionér. Nemusíte totiž čekat s působením a vlasy jsou hezky jemné a vyživené prakticky ihned a na počkání.
Nedávno jsem spotřebovala kokosovou, která navíc i božsky voní a kupuji si je opakovaně. Pod rukama mi prošla i tato se zázvorem a medem nebo s ricinovým olejem a ani k jedné jsem neměla výtku. Všechny se na vlasech chovaly podobně, lišily se hlavně vůní. 


Kromě mléčné masky řada Botanic Therapy Ginger Recovery nabízí revitalizační šampon, balzám a intenzivní masku. 
Stejně jako u opěvované Hair Food řady i tato obsahuje složení z 98% přírodního původu a 100% recyklovatelné obaly. 

Pro upřesnění na jaký typ vlasů tato řada je, tak jsou to vlasy, které potřebují oživit, posílit a celkově napravit. Pokud je tedy máte suché, bez života nebo trpí častým stylingem a mytím, řada bude to pravé pro vás. Já mám vlasy hezké vždy jen několik týdnů po návštěvě kadeřnice, pak už musím sahat po hutných maskách několikrát do týdne. No a teď, když je vše opět zavřeno a zpřístupní se vše kdo ví kdy, jsem za podobnou vlasovou vyživující péči zaplatit zlatem.


Celá vlasová řada moc hezky voní, nasládle po medu a i vlasy zůstávají po umytí provoněné. To je vždy bonus navíc, když splní svůj účel a ještě vlasy zanechá hezky provoněné.


Hodně se mi při péči o vlasy osvědčilo používat vždy produkty ze stejné řady a to až do dna a nestřídat je. Někdo říká, že si vlasy po čase na jeden produkt zvyknou, ale já je mám vždy zhruba na měsíc a za tu dobu nestřídám s jinými produkty. Pak třeba zkusím jinou řadu, ale během té doby neexperimentuji. Produkty v jedné řadě se totiž dobře doplňují účinnými složkami, takže pak dosáhnete lepšího výsledku.
Řadu mohu vřele doporučit a pokud sledujete můj Instagram, nedávno jsem na něj dávala do stories výběr té nejlepší kosmetiky za rok 2020. Právě značka Garnier mezi nimi byla zařazena hned několikrát a mohu ji doporučit všemi deseti. Věřím, že až budu za rok hledat oblíbence letošního roku, Garnier tam určitě opět bude.

Jaký je váš recept na poškozené vlasy?

5 komentářů:

  1. Tahle recenze mi toho o účincích výrobků moc neřekla, chtělo by to i foto vlasů před používáním a třeba po dopotřebování, nebo tak něco...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to není kosmetika, jako třeba Olaplex, aby byly výsledky až tak viditelné. Jde spíš o dobrý pocit z vlasů po umytí a hlavně to složení bez chemie. To je pro mě největší důkaz kvality, že mi produkty sedly :-)

      Vymazat
  2. Tahle značka se mi začíná líbit čím dál tím víc. Hlavně jak přicházejí s přírodnějšími produkty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ten box je naprosto nádherně zabalený! :) Tuhle řadu mám ráda, vyhovují mi jejich šampony. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!