18. června 2021

Elseve Total Repair 5

Vlasy, to je věčné téma. Neznám snad nikoho, kdo by s nimi byl na 100 % spokojený. Pokud se tu někdo takový najde, pošlete mi fotky svých hustých vlasů a já vám budu tiše závidět. Ne, že bych měla vlasy v nějak katastrofálním stavu, co se kvality týče. Nikdy jsem třeba neměla roztřepené konečky, ale pokud by mi nevypadávaly a byly by hustší, určitě bych s nimi byla spokojenější.
Hodně jsem také nesvá ze svých poletujících jemných vlasů, které musím neustále něčím uhlazovat a teď, jak se začalo oteplovat, je má i docela suché.

Právě na neposlušné a poškozené vlasy je určena nová řada Total Repair 5. Ta obsahuje celkem 4 produkty - šampon, kondicionér, masku s keratinem a bezoplachový krém. 
První tři myslím netřeba nijak zvlášť představovat, každý je používáme denně a není to tedy žádná věda, co se použití týče. Zmínila bych ovšem bezoplachový krém, který se nanáší po umytí do vlhkých vlasů a slouží pro snadné rozčesávání. Dá se ale použít i na sucho a v tomto případě se také neoplachuje. Je to zajímavá věcička a jako taková první pomoc se doma určitě neztratí.

Jak už samotný název napovídá, řada bojuje proti 5 problémům s vlasy: lámavost, křehkost, dehydratace, hrubost a roztřepené konečky. 
Pokud máte poškozené vlasy, tato řada s až 10% regeneračním koncentrátem s keratinem by pro vás mohla být tou pravou péčí. Největší koncentraci keratinu obsahuje vlasová maska, nejméně šampon. Je to celkem logické, protože šampon se smývá a vlasy si z něj většinou nic moc nevezmou. Je to hlavně o smytí nečistot a stylingových přípravků, mnohem důležitější je až následná péče.
Mimochodem celá řada moc hezky voní, ostatně jako i další řady Elseve.

Jediné, k čemu bych měla výtku, tak celá řada má ve složení silikony. Pokud tohle ale neřešíte a na vlasovku z drogerie tohoto typu nedáte dopustit, pak se nad tím není třeba více pozastavovat.





Vlasovou péči můžete omrknout v drogeriích nebo na různých e-shopech s kosmetikou. Dostupná je tedy dobře a nebudete mít s pořízením problém.

Co používáte na poškozené vlasy vy?

6 komentářů:

  1. Ahoj, řada vypadá skvěle, už se konečně musím "dokopat" a Elseve si pořídit. Nejvíce mě asi zaujala bezoplachová péče. Pěkný článek! Prima odpoledne přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já od značky měla jen řadu Dream Long, která teda božsky voněla a sedla mi. Teď zkouším dlouho vytoužené Garnier Aloe Vera, tak třeba časem dojde i na tuto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, voní opravdu hezky. Aloe vera je fajn, ale super je i melounová řada Hair Food :-)

      Vymazat
  3. Tuhle řadu aktuálně používám a jsem moc spokojená. Hlavně proto, že se mi po šamponu brzy nemastí vlasy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!