25. června 2021

Limitovaná edice Power of Grace od L’Oréal Paris ve spolupráci s ELIE SAAB

Síla elegance - to je hlavní motto nové kolekce Power of Grace dekorativní kosmetiky značky L’Oréal Paris ve spolupráci s Ellie Saab. Mezi novinky patří především krásné rtěnky a lesky v mnoha odstínech, takže věřím, že si každý vybere.


Celá řada na mě působí hodně luxusním dojmem a je vážně skvělé, že je dostupná všem i v drogeriích a na e-shopech, třeba na Notinu. Už tedy samotné obaly zaujmou na první dobrou a budou zdobit nejednu kosmetickou poličku. Většina limitek má obaly spíše výrazné, někdy dokonce až kýčovité, aby byly zkrátka nepřehlédnutelné. Tady byl důraz kladen především na eleganci a minimalismus a rozhodně se to vyplatilo.
Obzvláště se mi líbí design samotné rtěnky, která hodně připomíná valentýnskou kolekci, kterou zdobila miniaturní srdíčka.


Rtěnka Color Riche z limitované edice Elie Saab je k dostání ve 4 odstínech: zleva Royal Attitude, Santal Clash, Rose Bang a Musc Impact. Na výběr je jeden výrazný rudý odstín a ani zbývající nepatří zrovna mezi nude barvičky. Ačkoliv se tak možná na první pohled tváří, ve všech čtyřech případech jde o syté a spíše výraznější barvy. 
Jsou to velice příjemné rtěnky, hezky vláčné, krémové, takže rty nevysušují a rtům dodají šťavnatý lesk. A to vše jedním tahem a v jedné vrstvě! Nemusíte nijak tlačit na pilu a složitě rty vykreslovat, práce s nimi je jednoduchá a výsledek geniální. Pigmentace je úžasná a i výdrž není vůbec zlá. Nevydrží samozřejmě jako většina rtěnek celý den ani celé dopoledne, ale neopustí vás hned s prvním jídlem nebo pitím.

Abych byla upřímná, lesky na rty mě zaujaly malinko víc než rtěnky. A to nejsem zrovna leskový typ. Ne, že by rtěnky neměly hezké odstíny, ale lesk v nejtmavším odstínu Spice Drama je momentálně můj nejoblíbenější. Na výběr je ještě růžový Oud Provocant, který je hodně světlý, až transparentní a do oranžova se zlatavými jemnými třpytkami Amber Choc. Právě ten je mým tipem na léto, protože bude hezky odrážet světlo.
Lesky na rty Elie Saab mají jemnou texturu a vůbec na rtech nelepí. Překvapivě vydrží i pár hodin, což také není u lesků úplně pravidlem. I zde je obal hodně jednoduchý, ale hlavní je to, že je funkční.
Lesky jsem si teď zvykla používat v kombinaci s nějakou jemnou rtěnkou. Vypadá to zajímavě a prodlouží se i výdrž.

Co říkáte na tuto novou luxusní kolekci? Vybrali byste si nějaký kousek?

10 komentářů:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!