9. června 2021

Novinky Bell cosmetics

Jestli nějaká značka dekorativní kosmetiky chrlí během roku jednu novinku za druhou, tak je to bezpochyby Bell cosmetics. A jelikož tu o této značce delší dobu nic nebylo, dnešní článek bude obsáhlejší. Budeme si totiž představovat spoustu nových produktů. Nebude jich pět, ani deset, ale rovnou šestnáct!


Začala bych kolekcí Peach, která nenese jenom broskvový název, ale produkty po broskvích i příjemně voní. BB cream je k dostání celkem ve dvou barevných variantách, a to Ivory a Natural Beige. BBčko má příjemnou lehkou texturu a hezky pleť sjednotí. Pokud nehledáte hutný krycí make-up, který je fajn hlavně na léto, mrkněte po něm. Nemá žádný podtón do oranžova, ale do béžova a vypadá přirozeně. BB krém tedy není téměř krycí, ale jde spíš o tónovací krém a na letní vedra je ideální. Vůbec pleť nezatíží a vypadá přirozeně. Na nedokonalosti budete muset použít korektor, ale to mu na mojí spokojenosti a oblíbenosti nijak neubírá.
Druhým kouskem z Peach kolekce je lisovaný pudr. Ten se prodává pouze v jednom univerzálním odstínu, který se pleti přizpůsobí. Chová se na pleti jako transparentní pudr a ta broskvová vůně mě na něm hodně baví. Hezky zmatní, zafixuje make-up a je to skvělý kousek za pár kaček, který mohu vřele doporučit.
Zapomenout samozřejmě nesmím na mini beauty blender. Je to nepostradatelná věc při každém líčení a díky velikosti se hodí zejména na zapracování korektoru kolem očí. Tato hubka je měkkoučká a zcela se přizpůsobí konturám obličeje. 


Pro odvážné tu mám opravdové specialitky, a to kolekci Spring Sound. Sáhnout můžete po gelovém rozjasňovači v tubě Glow on gel, tvářence Sweet Melody, barevných linkách na oči Laser Line v odstínu 02 Neon Lime a 01 Neon Pink a paletce na oči Electric Wibes. Ta obsahuje 5 matných stínů a kromě neutrální béžové obsahuje neonkové barvy pro bláznivé líčení očí. 
Tak co, šly byste do této kolekce nebo je to pro vás až moc odvážné? V létě je vše dovoleno, takže není na škodu si občas zaexperimentovat. 





Co by to bylo za novinky bez řasenky. To je můj nejoblíbenější produkt z dekorativky a žádné líčení si bez ní nedovedu představit. Nejraději sahám po těch prodlužujících a zhušťujících, a přesně taková je řasenka Zoom Zoom
Prodlužující je i řasenka Focus on! Od Bell cosmetics už jsem měla nepočítaně řasenek a všechny byly držáky. Nejenže se během dne nijak nedrolily, ale šly i hůře odličovat. Já se většinou odličuji oleji, tak s tím nemám problém, ale některé přírodní odličovače nebo micelárky mohou mít s řasenkami problém. Na druhou stranu mi jde ale o výdrž, takže to jako minus vůbec nevidím. Určitě je doporučuji nanášet alespoň ve dvou vrstvách, to je pak výsledek mnohem lepší.

Obě řasenky mají silikonový kartáček a konkrétně Focus on! má hodně krátké štětinky, skoro až neznatelné. Při aplikaci to ale nijak nepoznáte a chová se jako každý jiný kartáček.





Jsem ráda, že se vládní nařízení rozvolnila, což nám umožňuje po dlouhé době vzít rtěnky. Musím říct, že už jsem měla po těch dlouhých měsících absťák. Nové rtěnky v tužce Moist Lip Color z kolekce Nude Bloom se povedly. Jsou úžasně vláčné, hydratační a barvy syté, i když jsou spíše v jemnějších odstínech. Ihned dodají rtům šťávu a i když nevydrží moc dlouho a po pití slezou, odstínově se mi moc líbí. 
Na výběr jsou odstíny 01 Peony a 02 Freesia


Zleva: 01 Peony, 02 Freesia

Paletka na tvář Glow Cheek Set je modelovací a je to taková směsice tvářenky a rozjasňovačů. Jednotlivé odstíny se dají použít samostatně nebo současně pro dodání shimmeru a zdravíčka na celý obličej.


Na konec si nechávám to nejzajímavější, a to je vyhlazující korektor na oční okolí Blur Cover. Má pěnový aplikátor, který je netradiční tím, že je hodně ohebný. Právě to mě na něm baví a mám to ráda třeba i u řasenek, pokud mají lehce ohebný kartáček. Textura korektoru je jemná, přesto má obdivuhodné krytí. Zamaskuje nejen kruhy pod očima, ale i výrazné nedokonalosti na obličeji. Stačí jen zaťupkat houbičkou a pupínky jsou pryč! 
K dostání je v odstínech 01 Ivory a 02 Vanilla. 
Je to jeden z nejlepších korektorů, jaké jsem kdy měla a až se divím, že ze všech těchto zajímavých novinek to na celé čáře vyhrál právě docela nenápadný korektor.

Ze stejné řady je k dostání i podkladový primer Spot Blur, který se hodí nejen pod oční stíny, ale klidně i pod celkový make-up. Báze nijak nevysušuje, hezky vyplní nerovnosti a nelekejte se fialkové barvy, nijak pleť nezesvětlí nebo podobně neodliší tóny pleti.


Toto rozhodně nejsou všechny novinky, které značka Bell cosmetics za poslední dobu uvedla do prodeje. Podívejte se na jejich webové stránky, ať si prohlédnete kompletní nabídku. Na to, že značka u nás funguje pár let, za tu dobu svoje portfolio podstatně rozšířila a je určitě z čeho vybírat.

Na závěr bych ještě chtěla zmínit jednu fajn věc a to fakt, že produkty značky Bell cosmetics nejsou testované na zvířatech! A do 13.6. můžete o řadu těchto novinek soutěžit na mém Instagramu.

Co říkáte na tyto novinky a po které byste sáhli jako první?

4 komentáře:

  1. Značku sice vůbec neznám, ale vypadá to na super produkty. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně ano. Já už značku používám od doby prodeje u nás v ČR a nedám na ni dopustit :-)

      Vymazat
  2. Já se zakoukala do jejich rtěnek, ale ještě jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!