3. června 2021

Plátýnkové masky se sílou ampulí Garnier

Plátýnkové masky má Garnier hodně vychytané, protože mi nejlépe sedí na obličeji a na séru se u nich rozhodně nešetří. V drogeriích už jich je k dispozici nepřeberné množství a kdybyste si přece jenom nemohli vybrat, nově teď můžete mít nová plátýnka se sílou ampulí. Koncentrace účinných látek je vysoká a účinky tak lze zpozorovat už po 5 minutách! To je pro mě trošku špatná zpráva, jelikož já jsem schopná s maskou relaxovat klidně i hodinu. Mám většinou maskovací rituál spojený s večerem, ovšem tyto můžete vzhledem ke krátké době působení ocenit třeba ráno, kdy je každá minuta navíc drahá. 




Masky mají tenčí plátýnko než je zvykem, ale na kvalitě jim to nijak neubírá. Díky tomu naopak lépe přilnou k obličeji a drží jako přibité. Doba působení je kratší, stačí 5 minut. I když jsem u plátýnek zvyklá je mít na obličeji déle, u těchto je lepší doporučenou dobu dodržovat. Když jsem měla masku na obličeji kolem čtvrt hodiny, pleť mě začala malinko štipkat, především varianta s niacinamidem. U ostatních jsem žádný problém neměla ani po delší době působení a pravděpodobně je to způsobeno vyšší koncentrací séra, proto není nutné dobu působení nijak přehánět.

Maska s vitaminem C pleť hezky rozjasní, dodá jí zdravý lesk a navíc příjemně ovocně voní po ananasu. Pokud pleť nemá šťávu, vypadá unaveně a mdle, toto by bylo to pravé pro vás. Na takové to ranní probuzení, kdy ani za nic nemůžete otevřít oči a probudit se ze snů, je to ideální životabudič. Krásně pleť zchladí, osvěží a nakopne vás do nového dne.

Příjemně sladce po ovoci voní i melounová maska a byla neméně skvělá. Jak je někde obsažená kyselina hyaluronová, na to já slyším. Lepší hydratační složku si v masce totiž ani nemůžete přát a pokud chcete pleti dodat potřebnou vláhu a máte suchou pnoucí pleť, sáhněte po této variantě.

Pokud nejste u pleťovky na výrazné vůně, mohla by vám vyhovovat maska s niacinamidem, ta je totiž téměř bez parfemace. Niacinamid má protizánětlivé účinky a často se používá v léčbě akné. Pokud tedy trpíte na pupínky, tato varianta pro vás bude vhodná. Maska dokáže hezky stáhnout póry a zredukuje i nadbytečný maz. Není pak vyloženě matná, ale nelesknete se.
Problematická pleť je také často citlivá a stačí jen malé podráždění a pupínkům se bude dařit. Proto i na parfemaci se šetřilo, aby pleť ještě více nedráždila. Ale ani zbylé dvě varianty nejsou nijak převoněné, takže to není nijak obtěžující.


Masky jsou k dostání v drogeriích zhruba od března a pokud na ně narazíte, určitě je vyzkoušejte, stojí ta to, stejně jako všechny masky od Garnier.

Máte také rádi plátýnkové masky od Garnier?

14 komentářů:

  1. Hmm to vypadá zajímavě. Určitě koupím až budu mít cestu do drogerky.

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně mě zaujala ta poslední maska, i když ty plátýnkové moc nepoužívám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Budu si muset udělat nějakou zásobů masek od Garnier. Furt o nich všude čtu a vždy kolem nich jen projdu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, masek jsem si všimla jen velmi okrajově, ale díky této recenzi bych asi nejraději vyzkoušela tu s vitaminem C. Krásný víkend přeji! ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Na zkoušku by určitě stály za to je vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle masky jsem v drogérii ještě neviděla, ale už jsem tam také dlouho nebyla. Vypadají ale dobře :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla včera také po dlouhé době v DMku a měli je tam :-)

      Vymazat
  7. Rozhodně se po nich při příští návštěvě v DM podívám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni se. Já když byla na obhlídce v drogerii naposledy, tak jich měli velké zásoby :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!