6. prosince 2021

Domácí hýčkání těla se Ziaja Baltic Home Spa Wellness

Podzim je ve znamení zkracujících se dnů, na druhou stranu si můžeme užívat delší večery. Já si příjemný večer představuji pod dekou u oblíbeného seriálu, se zapálenou svíčkou a na nohách tlusté pletené ponožky. Občas mě baví naordinovat si zkrášlující den, kdy se sama zavřu v koupelně, napustím si horkou vanu s pořádnou pěnovou peřinou a na obličej nasadím plátýnkovou masku. Nedávno jsem objevila u své oblíbené Ziaji řadu pro domácí wellness. A musím říct, že nic voňavějšího jsem doma ještě neměla.



Řadu oceníte nejen o víkendu, ale klidně každý den po náročném dni v práci, kdy už chceme jen vypnout a nemyslet na starosti všedního dne. A ačkoliv je advent hlavně o pohodě, pečení cukroví, tyto hezké chvíle nám chtě nechtě kazí úklid a někdy i stresující shánění dárků. Proto není špatné hodit veškeré stresové situace za hlavu a udělat si to prostě hezké. 

V řadě Ziaja Baltic Home Spa Wellness pro domácí rituál krásy vám poslouží denní pleťový krém, sprchový gel, tělový peeling a hydratační tělový krém. Tohle všechno navíc s úžasnou vůní kávy a čokolády! To jsou ingredience, které až tak nevyhledávám, co se jídla týče, ale v kosmetice mě baví o to víc. Třeba kávu nepiji vůbec, ale její vůně se nemůžu nabažit a povzbudí mě už to, že kávu někde cítím.


Hydratační a liftingový krém má lehkou texturu a dobře se roztírá a vpíjí do pleti. Obsahuje mořské řasy, které pleť chrání před znečištěním i účinky UV záření a modrého světla. To oceňuji hlavně při celodenní práci s počítačem.
O výživu se postará kakaové máslo, kokosové glyceridy a z 95 % je složení krému přírodního původu. 
Líbí se mi i praktické pumpičkové balení a celkově na mě balení působí moc dobře. Kdybych nevěděla, že jde o značku Ziaja, těžko bych hádala.


Opravdovou chuťovkou je kokosový sprchový gel s mandlovým olejem. Vůně je naprosto dokonalá, sladce kokosová a v žádném případě ne umělá. Je to určitě i z toho důvodu, že gel má složení z 95 % přírodního původu. Pumpičkové a hlavně velké balení je už jen třešničkou na dortu, aspoň si tu vůni mohu užívat dlouho.


Tělový peeling s kávou a čokoládou obsahuje abrazivní zrníčka, která se postarají o obrus pokožky. Nejsou vůbec hrubá, takže nijak nepodráždí ani citlivější pokožku. Konzistence peelingu je příjemně krémová a mastňoučká, takže o žádném vysušování nemůže být ani řeč.
Nejlepší je na peelingu ale vůně hořké čokolády a kávy, která povzbudí, ale zároveň ukonejší všechny smysly. Ziaja je pověstná svými cukrovými peelingy, ale toto je vyšší level a je ještě dokonalejší.



Po peelingu je důležité pokožku hydratovat a provonět pomocí tělového krému. Ten voní úplně stejně jako předchozí peeling a pokud trpíte po koupeli na pnoucí a šupinkatou pokožku, tento krém vás toho všeho rychle zbaví. Textura je hutnější, spíš jako tělové máslo, avšak nezanechává mastný pocit, takže můžete hned po aplikaci vklouznout do pyžámka. 
Hydratovaná a hlavně provoněná pokožka je zaručena a tento kousek se opravdu povedl.



Celá řada je k dostání na stránkách Elnino.cz. Některé produkty jdou koupit i samostatně a mimo kazetu je v nabídce ještě pěna do koupele, která také musí být úžasná. 
Pokud nevíte, co koupit pod stromeček svým blízkým, určitě mohu tuto řadu vřele doporučit a věřím, že i obdarovaná bude z těch vůní nadšená. 
Samozřejmě ale nezapomeňte odměnit i sami sebe. Já si vždycky před Vánoci naděluji také nějakou drobnost jen tak pro radost, abych se odměnila za ten shon kolem. 

Jak o sebe doma pečujete? A dáváte si také sami nějaké dárečky jen tak pro radost?

6 komentářů:

  1. Ziaja produkty mi byly na pokožce vždycky příjemné, skvěle hydratují. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, jsou parádní. Na stránkách Ziaji je teď v prosinci adventní kalendář a každý den se dají objednat jejich produkty s velkou slevou. Zrovna včera jsem objednávala sprcháče za polovinu :-)

      Vymazat
  2. Od Ziaji mám ráda tu okurkovou řadu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je asi jediná řada, kterou nemám vůbec prozkoumanou :-)

      Vymazat
  3. Tyhle produkty vypadají naprosto skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!