21. prosince 2021

Zimní limitky od Yves Rocher

Jako každý rok, tak i letos si pro nás Yves Rocher připravil dokonale vonící zimní limitky. Ty letošní jsou ve znamení sladké ostružiny, karité a pomeranče v čokoládě. Mým favoritem je určitě pomeranč v čokoládě, protože je to hodně jedlá vůně a ty já můžu.
Do kolekce pomeranč v čokoládě se můžete zahalit doslova od hlavy až k patě. Jako první mi vždy do ruky padne sprchový gel. Ty Yves Rocher umí a nemusí jít nutně o limitovanou edici. Mám ráda třeba kokos a kávu, ty bych klidně i vypila.



Svíčka nechybí ani letos. Voní nádherně a zpříjemní dlouhé zimní večery. Jedinou nevýhodou je, že je svíčka poměrně malá, takže vyhoří brzy. O sváteční i romantickou atmosféru se ale postará a to je hlavní.


Balzám na rty nesmí chybět v každé kabelce, kapse, poličce, místnosti, v práci, dokonce ani v autě. Ten od Yves Rocher bych ráda zmínila právě ve spojitosti s autem. Je to totiž jediný balzám na světě, který se v autě přes léto v rozpáleném autě nerozpustí. No snad jsem vás aspoň touto představou trošku zahřála...
Sice jde o zimní limitku, ale pokud chcete právě tento balzám z vánoční kolekce mít v autě celoročně, udělejte si zásoby teď, dokud je k mání. Balzámek je úžasně jemný, nezanechává voskovitý povlak na rtech a hydratuje po dlouhou dobu. Úžasná sváteční vůně je už jen třešničkou na dortu.


Sprchový olej voní krásně sladce a úplně mi připomíná vánoční želé v čokoládě, co se věsí na vánoční stromeček. Není to zrovna sladkost, kterou bych k jídlu vyhledávala, nicméně tento sprchový olej je mnohem chutnější a potřebujete jej mít doma.
Pokud si chcete dát změnu od klasických sprchových gelů a chcete vyzkoušet zase něco jiného, olej je tou pravou volbou. Má stejné mycí vlastnosti jako sprchový gel, avšak nevysušuje a dá se nahradit i pěnou na holení, pokud používáte klasické žiletky. Vytvoří bílou mléčnou emulzi, která nepění a po oholení se netvoří suché šupinky.


Z edice sladká ostružina jsem měla možnost "ochutnat" tělový peeling a gelu na ruce v praktickém kabelkovém balení. Původně jsem si myslela, že jde o mini krém na ruce a on je to gel. Letošní limitky jsou samá milá překvapení.
Ještě bych se určitě pozastavila u tělového peelingu. Není gelový, ale olejový a tak je i tekutější. Olej také nepění, ale po styku s vodou vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Je to zajímavý a netradiční kousek a pokud chcete zkusit něco jiného, určitě se ho nebojte.


Novinkou z kolekce karité je například tento regenerační šampon na poškozené vlasy. Má na šampon vcelku netradiční balení v tubě.
Šampon je krémový, ne průhledný, tak mě zarazilo, zda neobsahuje silikony. V tom jsem totiž docela striktní, ale moje obavy se nakonec nenaplnily. Silikony v šamponu nenajdete a je vlastně moc fajn.


Která kolekce vás zaujala nejvíce? A po čem vždycky sáhnete u limitek Yves Rocher jako první?

11 komentářů:

  1. Ty limitky vypadají opravdu skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja do Yves Rochcer chodím vždy pre sprchové gély, tie tam milujem. Ich vône sú asi najkrajšie zo všetkých vôní.
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  3. I would love to try the shower gel. It sounds wonderful.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  4. Letos poprvé jsem podlehla a taky si něco pořídila. Ze Sladké ostružiny jsem vzala sprcháč a krém na ruce, z pomeranče v čokoládě pak balzám na rty. Obě kolekce nádherně voní. Na Vánoce jsem pak dostala ještě svíčku, sprchový peeling a olej Sladká ostružina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jdu po limitkách každý rok a je to čím dál lepší :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!