7. dubna 2022

Marc Jacobs Perfect Intense

Jaro je pro mě vždy obdobím, kdy se všechno probouzí a je prostor na něco nového. Netýká se to pouze nákupu nového oblečení, ale také třeba nové vůně. Mám ráda sladší květinové vůně, zároveň se často nechám zlákat i hezkým designem flakonku. Takové požadavky splňuje značka Marc Jacobs, která má design hodně vychytaný a to, co se ukrývalo ve flakonku vůně Perfect Intense, to mi opravdu doslova vyrazilo dech. 
Venku to sice podle ranních teplot na jaro ještě nevypadá a bundy ještě asi nějaký den neodložíme, jarní vůní si můžeme čekání na sluníčko více zpříjemnit.


Vůně Marc Jacobs Perfect Intence následuje parfémovanou vodu Mar Jacobs Perfect z roku 2020. Jde o vůni z loňského roku a jde o skutečně velmi intenzivní vůni s dlouhou výdrží
Dominují květinové tóny jasmínu a podle popisu by mělo jít o typickou květinovku. Květiny z vůně cítím, ale převažuje výrazná sladkost. Je to naprosto dokonalá vůně, která připomíná sladké bonbony a už po prvním použití jsem si ji zamilovala. Vím, že o každé nové vůni nebo kosmetice říkám, že je nejlepší, co jsem doma měla a zní to trošku jako klišé, ale u tohoto parfému je tomu opravdu tak. 

Pokud máte rádi svěží ovocné vůně, pravděpodobně to pro vás nebude ideální. Já jsem dříve preferovala spíše lehčí, ovocné vůně, čím jsem ale starší, tím více tíhnu právě ke květinám.

Složení vůně:

Hlava: narcis, noční jasmín
Srdce: mandle
Základ: santalové dřevo


Co se mi na značce líbí, je design. Je to moje čtvrtá vůně v pořadí, nicméně s prvními dvěma, které připomínaly berušku a včelku, jsem se netrefila a design flakonku bohužel převyšoval samotnou vůni. Tyto vůně už se pravděpodobně nevyrábí a nenašla jsem je ani na žádném e-shopu, takže to zase až taková škoda není, tedy alespoň pro mě.
S čím se mi značka trefila do vkusu, je vůně Daisy Dream, stejně jako tato úžasná vůně Perfect Intense. 
Vždycky mi vyhovovaly parfémy značky Lancome a ty od Marca Jacobce až tak ne, ale toto je výjimka a opravdová pecka.

Na uzávěru vůně najdete úplně všechno, přesto nepůsobí vůbec přeplácaně. Je na něm banán, bota, kostka domina, hvězdička, třešně, mašle, ... Zkrátka je to takový mišmaš věcí, které podle mě spolu snad ani nemohou souviset, ale ve výsledku je to povedené, co říkáte?


Vůni Perfect Intense od Marca Jacobse můžete pořídit na e-shopu Elnino.cz. Prodává se ve třech velikostech - 30 ml, 50 ml a 100 ml. Pokud jste na opravdové slaďárny, doporučuji jít rovnou do stovky, je to dokonalost!


Měli jste už nějaké vůně od Marca Jacobse?

7 komentářů:

  1. Od Marc Jacobs jsem žádný parfém ještě neměla, nicméně mám ho na wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůni neznám, ale znám jiné od tohoto návrháře a vždy mi vůně připomínaly květinové aviváže, navíc se mi líbí ty jeho nápaditá víčka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ty detaily na víčku jsou dokonalé na každém parfému od MJ :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, tyto balení jsou super. Pamatuji si, kdy s Daisy přišel na trh. ☺♥
    Krásný víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně od Marca mi vždycky voněly a určitě i tahle bude příjemná. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!