14. dubna 2022

Přírodní kosmetika OPIO

 

Organická kosmetika je tou nejlepší péčí, kterou můžeme pleti dopřát. Sada pleťového krému a hyaluronového séra je omlazujícím elixírem stárnoucí pleti. Tato dvojka je také jedinými produkty, která značka Opio nabízí. Kosmetika Opio je navíc česká a vyrábí se v Brně, což mám skoro, co by kamenem dohodil. Oba kousky jsou veganské, v bio kvalitě a nebyly testovány na zvířatech. V neposlední řadě musím pochválit design obalů navržený od Novague design. 


Krém na bázi olejů má zdánlivě hutnější texturu, ale po styku s teplými dlaněmi roztaje na olej. Složení je poměrně jednoduché, ale zato účinné. Najdete v něm pouze makový, avokádový, šípkový, sezamový a meruňkový olej a nerafinované bambucké máslo.
Na pleť stačí nanést malé množství, aby nepůsobil mastně a pleť se příliš neleskla. Hydratuje dostatečně a i ráno po probuzení je pleť hezky jemná a vláčná.


Hyaluronové sérum je velmi příjemné, na pleti nelepí ani nijak nestahuje. Lepší je používat ho spolu s krémem pro ještě komfortnější pocit. 
Kyselina hyaluronová má tu skvělou vlastnost, že dokáže omladit pleť za velmi krátkou dobu a výsledky jsou viditelné pouhým okem v zrcadle. To samozřejmě slibuje i většina anti-age krémů z drogerie, ovšem realita je bohužel jiná. Kdo jste kyselinu ještě nezkusili a je vám více než 25 let, určitě s ní neotálejte a jednu lahvičku si také pořiďte. Budete překvapeni, jak funguje. Je tedy výborná nejen na vyhlazení, ale především jako prevence vzniku nových linek a vrásek. 


Na přírodní kosmetiku Opio můžete mrknout na oficiálních stránkách stránkách Opio.

Zaujala vás kosmetika Opio nebo máte s produkty osobní zkušenost?

5 komentářů:

  1. The serum sounds amazing! The packaging is chic!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Značka má teda luxusní obal, to jako klobouk dolů. Kyselinu hyaluronovou mám v kosmetice taky velmi ráda a nedám na ni dopustit.

    OdpovědětVymazat
  3. Přírodní kosmetika OPIO mě příjemně překvapila svou kvalitou a účinností. Je skvělé vidět, že se stále více lidí zajímá o přírodní ingredience a jejich prospěšné účinky na naši pleť. software discount </aProdukty od OPIO jsou vyrobeny s láskou k přírodě a používají šetrné postupy, což mi dává pocit dobrého vědomí při jejich používání.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!