11. dubna 2022

Přírodní sérum na řasy Denatura

Kdo by nechtěl mít krásné dlouhé řasy. Já si nikdy nemohla stěžovat. Kromě velkých kukadel mi příroda nadělila i obstojné řasy, které mi nejednou někdo pochválil. Jenže s přibývajícím věkem mi přijde, že jejich kvalita, ale i počet poklesl. Nic jsem tedy neponechala náhodě a po letech se vrhla do používání séra na řasy. V minulosti už jsem jich pár vyzkoušela a vždy jsem žasla, jak fungují a že to nejsou vyhozené peníze. A jestli jsme si myslela, že mám hezky dlouhé řasy, tak to jsem ještě nevěděla, co mi s nimi vykouzlí sérum.



První výsledky by měly být viditelné zhruba po měsíci pravidelného používání, optimálně je ale třeba vytrvat 3 měsíce. Když už jsem zmínila tu pravidelnost, tak ta je při používání séra asi nejdůležitějším faktorem. Pokud totiž sérum použijete jednou za týden nebo když si vzpomenete, žádné zázraky nečekejte a nedávejte za vinu séru, ale sami sobě. 

Složení séra je přírodní a je nadupané vitaminy, minerály a živinami pro růst a výživu řas. Používá se na odlíčené oči, ale nikoliv na řasy jako řasenka, ale podél linie kořínků na kůži. Aplikace je snadná a rychlá pomocí malinkatého úzkého štětečku
Stačí nanášet pravidelně každý večer, pro lepší výsledek i ráno před líčením. Tekutina se vstřebává rychle, takže se nemusí čekat.
Já sérum používala poctivě 2x denně a nanášela jsem i na obočí. Na to je sice jiné sérum, ale řekla jsem si, že toto mi neuškodí a když pomůže, bude to pro mě bonus navíc.


Pokud nevěříte, mrkněte na stránky Denatura, kde najdete spoustu fotek od zákaznic před a po, což je jako důkaz určitě fajn.

Složení: Aqua, Hyaluronate, Pentylene Glycol, Panax Ginseng Extract, Swertia Japonica Extract, Pumpkin Seed Extract, Acorus Calamus Root Extract, Panthenol, Serenoa Serrulata Fruit Extract. Biotinoyl Tripeptide-1, Myristoyl Pentapeptide-17, Oligopeptide-10, Tocopherol a Biotin.

A teď vás jistě zajímá, jaké jsou výsledky. Na fotografiích níže můžete vidět řasy před a po používání séra. Rozdíl délky řas po používání séra bez řasenky je sice viditelný, ale není tak výrazný, jako u řas nalíčených řasenkou. A předem se omlouvám za lehčí šilhání u první fotky...
S používáním jsem začala zhruba v polovině února a první měsíc se vůbec nic nedělo. Až po dvou měsících pravidelného používání jsem začala pozorovat, jak se mi řasy protahují, a to i v nenalíčeném stavu. S řasenkou je to viditelné nejvíc a jsem docela ráda, že nenosím brýle, protože bych měla řasy opřené o sklo a nemohla bych ani mrknout. 
Co se týče obočí, tam jsem bohužel změnu nezaznamenala. Ale jak jsem psala, šlo mi hlavně o řasy.

Řasy před používáním séra


Řasy před používáním séra

Řasy po 2 měsících používání séra

Řasy po 2 měsících používání séra

Řasy po 2 měsících používání séra s řasenkou

Závěrem mohu říci, že jsem ze séra nadšená a výsledky posuďte sami. Rozhodně se vyplatí si jej pořídit a hlavně vytrvat alespoň dva měsíce. Celé balení mi vydrželo zhruba dva měsíce a půl, pak už v lahvičce nezbyla ani kapka. Zřejmě jsem tedy sérum používala opravdu poctivě a jak se říká, až do dna.
Na přírodní sérum na řasy můžete mrknout na stránkách Denatura.cz. Mimo jiné značka nabízí i sérum na obočí či objemovou řasenku.

Sérum Denatura je jedním slovem pecka a pokud máte s řasami problém, určitě do něj jděte. 

Zkoušeli jste povytáhnout obočí za pomocí nějakého růstového séra?

6 komentářů:

  1. Ty jo, to je parádní rozdíl 🤩

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, máš parádní řasy už od přírody! Ale teda rozdíl před a po je neskutečný!
    Já akorát testuji růstové sérum od Saloos :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!