13. května 2022

Novinky Maybelline

Značka Maybelline už delší dobu neuvedla žádné novinky, proto jsem ráda, že tentokrát jich bylo hned vícero. A jednou z nich byla právě řasenka. Právě ta je můj nejoblíbenější kousek z dekorativky a vždy jich musím mít doma v zásobě hned několik. 
Nová řasenka The Colossal Curl Bounce je určena pro maximální délku a objem řas. Já vždy nanáším dvě vrstvy, takže očekávaného výsledku dostanu snáze a s touto řasenkou je to velmi jednoduché už při jedné vrstvě.
Řasenka má netradiční hravý obal, který se nedá postavit, ale to je detail. Někomu to může vadit, ale já řasenky nikdy neskladuji na ležato, ale v organizéru, takže mi to vůbec nevadí.
Je to takový ten design, který vám padne v drogerii hned do oka. 


Kartáček je klasický štětinový, lehce zahnutý do oblouku a štětiny má husté a kratší. Pracuje se s ním jedna báseň, obalí všechny řasy, i ty titěrnější v koutcích, nijak se neobtiskává, nedrolí během dne a hlavně neslepuje. Opět další důkaz toho, že Maybelline řasenky zkrátka umí.


A takto už vypadá řasenka The Colossal Curl Bounce na řasách v jedné jediné vrstvě. Já jsme s výsledkem hodně spokojená.


Vylepšení se dočkal i korektor SuperStay Active Wear s inovativním složením pro ještě větší výdrž a vysoce krycí efekt. Korektor je veganský, neucpává póry a nezvýrazňuje jemné linky a vrásky. Už je mi přes 30, tak tohle docela řeším a právě kolem očí a pusy už nějakou tu linku mám. Nemám ráda, když při líčení chci něco zamaskovat a naopak nedokonalosti ještě více zvýrazním.


Korektor se prodává celkem ve 4 odstínech. Má zajímavé průhledné balení, kdy je vidět jeho odstín. Přesto je to malinko zkreslující a doporučuji spíše kupovat v drogerii, kde si můžete korektor zkusit na hřbetu ruky.


Korektor se aplikuje praktickým pěnovým aplikátorem, který je ke konci zúžený a pracuje se tak s ním přesně a precizně. Konzistence je tak akorát, ani hutná, ani řídká a vyhovuje mi ve všech směrech.


Poslední novinkou, která stojí za zmínku, je tužka na obočí Tattoo Brow Lift Stick. Dostupná je ve 4 barevných odstínech a v transparentním Clear. 


Tužka není jako klasická tužka na obočí s úzkým hrotem. Z jedné strany má kartáček na rozčesávání, který je perfektní. Menší problém mám ovšem s barevnou tužkou, která není úzká, ale spíše kulovitá, takže nedosáhnu takové preciznosti při líčení, kterou očekávám.
Dá se nanést do nejširší části obočí a pak kartáčkem lehce rozmáznout do koncových částí, ale chce to trochu cviku.



Všechny novinky můžete zakoupit v kamenných drogeriích nebo třeba online na Notinu v pohodlí domova. 

Zaujala vás některá z novinek od Maybelline?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!