2. května 2022

Proteinový nápoj Day 2 Day

Jaro je obdobím, kdy je nejvyšší čas myslet na své tělo, očistit jej a celkově se dobít energií. Pokud se cítíte unavení, nesví ze svého těla a potřebujete, jak se říká, nakopnout, doporučuji číst tento článek. Řeč bude o zajímavém produktu Day 2 Day, který je doslova nabitý prospěšnými látkami, za které vám  tělo jistě poděkuje. 
Já si navíc musím hlídat stravu dvojnásob, protože nejím maso. Jsem tedy ráda, že se mi do rukou dostal tento produkt a po dobrých zkušenostech ho pasuji na objev tohoto roku.



Day 2 Day je výhradně přírodní produkt bez barviv, konzervantů a aromat. Obsahuje řadu bílkovin a vitaminů, jako je B1, B2, B6, E, C, hořčík, fosfor, vápník, draslík, sodík, zinek, niacin, biotin, kyselinu listovou a panthotenovou, aminokyseliny a vlákninu.

Účinky proteinového nápoje:
  • pomáhá odvádět toxiny z těla,
  • podporuje činnost ledvin a srdce,
  • upravuje metabolismus,
  • napomáhá snižovat cholesterol,
  • omezuje záněty střev a žaludku,
  • detoxikuje a odvodňuje organismus,
  • reguluje pH, odkyseluje organismus,
  • upravuje trávení a pomáhá při vyprazdňování.

Spíš by bylo lehčí napsat, co neobsahuje a na co není nápoj vhodný. To by byl ale docela oříšek. Ocení ho zejména vegetariáni a vegani, sportovci a třeba i nastávající maminky nebo pokud držíte dietu. Nenajdete v nich totiž žádný cukr, ale jen čisté přírodní složení.

Celé balení vyjde na 1 měsíc, tedy na 30 dávek. Jedna odměrka (1 dávka) se smíchá s vodou a následně vypije. Doporučuji používat právě přiloženou plastovou odměrku, nesmí totiž přijít do styku s kovem. Na míchání tedy není vhodná ani kovová lžička, stejně tak kovové brčko je lepší vyměnit za bambusové.

Barva proteinu není před smícháním s vodou zrovna moc lákavá, více mě ale zajímala jeho chuť. Po smíchání s vodou se nápoj zabarví do červena a tím je na oko mnohem přijatelnější. Chuťově převažuje červená řepa spolu s mrkví, nápoj je tedy mírně nasládlý a chutná mi. Obsahuje i malinkaté kousíčky zeleniny, které ale nijak při polykání nepřekáží. Některé se polknou, některé lehce požvýkáte. Nejsou totiž tak veliké, aby ucpávaly i brčko.
Nápoj i lehce zasytí, takže jako odpolední svačinka, kdy už nemáme moc energie a běžně bychom sáhli po nezdravé čokoládě, je rozhodně vhodnější alternativou. 



Cena za 250 g balení je 699,- Kč, což běžně odpovídá různým beauty drinkům. Ty ale mnohdy nejsou zrovna přírodní, obsahují chemii a přidaný cukr. Z široké nabídky si tak můžete "pochutnat" na umělé malině, převoněném banánu nebo přeslazené čokoládě. Je tedy dobré si pročítat složení, já sama už se mnohokrát spálila a produkt tak letěl rovnou do koše. Proteiňáky jsou navíc vesměs ovocných příchutí, takže tento zeleninový je takový malý unikát na trhu. Složení proteinového drinku Day 2 Day je z plodin, které můžete běžně vypěstovat na zahrádce. Ty jsou sušeny za velmi nízkých teplot, aby si uchovaly všechny cenné látky a vitaminy.

Složení: červená řepa, mrkev, špenát, petržel, pastinák, kapusta, zelí, hrášek, celer, brokolice, květák, dýně hokaido.


Proteinový nápoj je dostupný na e-shopu Hugsshop.cz, kde se dá zakoupit a dozvíte se tam o něm více.

Užíváte nějaké proteinové nápoje? A měli jste už nějaký vyloženě zeleninový?

7 komentářů:

  1. Vypadá to lákavě, hlavně ta šťavnatá barvička!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, ani by mě na první pohled nenapadlo, že jde o složení ze zeleniny :-)

      Vymazat
  2. Vypadá moc dobře a určitě i skvěle chutná, to složení nemá chybu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je perfektní jak složením, tak chutí :-)

      Vymazat
  3. Protein u nás jede ve velkém, ale klíčová není až tolik chuť jako obsah bílkoviny. :)

    OdpovědětVymazat
  4. This drink sounds and looks great!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!