10. května 2022

Vlasová řada Hyaluron Plump od L'Oréal Paris na mdlé, dehydratované či zplihlé vlasy

Dříve jsem měla vlasy vysušené hlavně přes léto, teď mám pocit, že je to celoročně. Neustálé změny teplot vlivem přechodu ročních období se na kvalitě vlasů podepisuje, aniž bychom si to uvědomovali.
V létě je to kvůli sluníčku, v zimě zase mrazivé počasí a vytopené místnosti, na jaře a na podzim zase více fouká vítr, takže si nevybereme. Vlasy je tedy nutné hydratovat už při samotném mytí a jednou za čas si dopřát kvalitní výživnou masku. Mám ráda ty hutné a krémové, které nechám působit klidně i půl hodiny, je to pak ve výsledku znát.
Na hydrataci je nejlepší kyselina hyaluronová, tedy co se pleti týče. Stále více se ale začíná objevovat i v přípravcích na tělo nebo dokonce na vlasy, jako v nové řadě Hyaluron Plump od L'Oréal Paris. Řada slibuje až 10x větší hydrataci vlasů až 72 hodin.


Hydratační šampon s kyselinou hyaluronovou má krémovou konzistenci a hodí se na každodenní použití. Já si vlasy myji většinou obden a druhý den, kdy už vlasy nejsou moc v kondici a jsou zplihlejší, stáhnu je do culíku.
Vlasy jsou po něm hezky nadýchané a tím pádem i objemnější. Docela dobře mi funguje i dvojí mytí vlasů. Při prvním mytí se smyje styling a nečistoty a při druhém si vlasy vezmou výživu a jsou dokonale čisté. Nejsou tak nijak zatížené, jsou vzdušnější a celkově vypadají zdravěji. Žádná rozlítanost nebo drsnost s ním nehrozí.

Balzám nebo chcete-li kondicionér je skvělým pomocníkem na rozčesávání dlouhých vlasů. Já se bez něj neobejdu za žádných okolností. Bez kondicionéru mám vlasy suché a drsné na omak a celkově s nimi nejsem spokojená. Kondicionér je hezky zjemní, vyhladí a na omak jsou mnohem příjemnější než bez něj. 



Pro větší výživu je z celé řady Hyaluron Plump vhodná maska na vlasy s kyselinou hyaluronovou. Masky je vhodné používat několikrát týdně, ale klidně i při každém mytí bez dlouhého působení. Nahradí tak bez problémů i kondicionér, pokud vám došel a nový nemáte zrovna po ruce.
Já masku používám obden, při každém mytí a střídám ji právě s kondicionérem. Mám po ní krásně hebké vlasy, jako bych se právě vrátila od kadeřnice. 


Zajímavým kouskem je hydratační sérum s 2% hyaluronovým pečujícím komplexem pro okamžitý objemový efekt. Používá se až po umytí vlasů a zanechá vlasy hezky hydratované a lesklé a objemnější. Jestli se použije do suchých nebo mokrých vlasů. Je zcela na vás a vašich zvyklostech. 
Jedinou nevýhodou této řady je to, že obsahuje silikony. Až na toto sérum. Pokud tedy složení hodně řešíte, můžete vyzkoušet bez problémů toto sérum. Věřím ale, že si oblíbíte i zbývající kousky a budete spokojeni. 


Zkoušeli jste již tuto novou řadu s kyselinou hyaluronovou?

7 komentářů:

  1. Tuhle péči už jsem viděla u Petra LovelyHair a musím říct, že mě zaujala. Až dodělám co mám doma, určitě se po ní v drogerce mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. This sounds like a wonderful range!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky nafoceno. :) Elseve mám poměrně ráda. :) Zejména jejich bez oplachová péče je moc dobrá!

    OdpovědětVymazat
  4. Túto kolekciu som videla už u Petry Lovely Hair a zaujala ma. Je pravda, že po nej pokukujem dlho, ale mám zásadu, že pokiaľ neminiem aspoň polovicu z tých šampónov, čo doma mám, tak si nekúpim nič nové :D Lebo akosi sa mi to zase nakopilo.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu. Také se snažím spotřebovávat postupně, ale někdy se toho sejde opravdu hodně :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!