2. června 2022

BIO kosmetika Inlight

V tomto článku se podíváme na skutečnou chuťovku. Čokoládová maska od značky Inlight doslova láká k tomu, abychom ji ochutnali. Nejen, že voní jako čokoláda, ale jako čokoláda i díky tmavě hnědé barvě vypadá. Mám hrozně ráda gurmánkou kosmetiku, je to takové mlsání pro pleť bez výčitek. V jídle čokoládu moc nevyhledávám, stejně tak to mám i s pitím kávy. Co se týče vůně, tak to je jiná. Obzvláště u masky je to velice příjemný a uspokojují zážitek, a to nejen pro pleť, ale i pro smysly. 



Čokoládová maska Inlight je určena na unavenou a mdlou pleť. Krásně ji projasní a dodá novou energii. 
Rozhodně to není maska, která nic nedělá. Díky kakaovému prášku dodá jas unavené pleti, zastoupené oleje a bambucké máslo ji vyživí a hydratují. Prášek ze stromu baobabu je nabitý antioxidanty, které odstraňují odumřelou kůži a rychle tak obnovují pleť. Něco na těch superpotravinách tedy skutečně je.
Masku mohou používat majitelky s citlivou i problematickou pletí. Možná si říkáte, že tolik olejů ve složení nemůže být pro mastnější pleť tím nejvhodnějším, opak je ale pravdou. Výtažek z měsíčku lékařského pomáhá k zacelování jizviček po akné a výtažek z listů z rozmarýnu působí detoxikačně, ničí bakterie a viry, takže problematická pleť bude doslova jásat.


Maska neobsahuje parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty ani žádné jiné syntetické látky

Složení: Sezamový olej (Sesamum indicum), kokosový olej (Cocos nucifera), včelí vosk (Cera alba), bramborový škrob (Solanum tuberosum), slunečnicový olej (Helianthus annuus), kakaový prášek (Theobroma cacao), jojobový olej (Simmondsia chinensis), kukuřičný škrob (Zea myas), arganový olej (Argania spinosa), baobab prstnatý (Adansonia digitata), rohovník obecný (Ceratonia siliqua), pomerančový olej (Citrus aurantium dulcis), olej z pupalky dvouleté (Oenothera biennis), bambucké máslo (Butyrospermum parkii), výtažek z mrkve (Daucus carota sativa), levandulový olej (Lavandula angustifolia), výtažek z listů rozmarýnu (Rosmarinus officinalis), výtažek z měsíčku lékařského (Calendula officinalis), výtažek z květů růže (Rosa damascena),linalool, limonene, citral.

K masce byla v balení přiložená malá dřevěná špachtlička na aplikaci masky. Stačí nanést slabounkou vrstvu na celý obličej, včetně očního okolí. Maska není nejlevnější, takže si ji budete šetřit a zbytečně s ní neplýtvat.


V aplikaci kolem očí je také trošku rozdíl od jiných masek, které se naopak na citlivé oční okolí nedoporučují, tato v očích nijak neštípe. Díky čistému složení se to ale přímo nabízí a navíc už po pár týdnech lze pozorovat projasnění pod očima. Maska tedy funguje i jako takový oční krém a pokud trpíte na tmavé kruhy pod očima, oceníte ji.
Já tento benefit vítám dvojnásob, jelikož tmavé kruhy mám dané geneticky a nepomohlo by mi ani to, kdybych si na oči denně dávala tisíce koleček okurek nebo pytlíků se zeleným čajem. Neustále se mě někdo ptá, zda dobře spím a už mě nebaví odpovídat, že lépe jsem se nikdy nevyspala.

S maskou je ideální si lehnout do vany, přidat pěnu a číst si nebo jen tak zavřít oči, vychutnávat si tu úžasnou čokoládovou vůni a prostě vypnout. Honit se s ní za vysavačem nebo dřít ruce u nádobí, to nebude ono. Čím déle na pleti bude, tím lépe. Pak ji stačí jen smýt konjakovou houbičkou a pleť lehce dočistit přírodním tonikem. Maska během působení neztvrdne, takže se smývá snadno. 
Mimochodem už smývání samotnou konjakovou houbičkou je takový malý relax. Neznám lepší pomůcku na smývání masky či mycího gelu. 

Na závěr už stačí jen pleť ošetřit kapkou pleťového oleje nebo krému. Žádná extra výživa netřeba, o tu se postará čokoládová maska.

Kdyby vás po předchozím vychvalování zajímal i tento zpevňující olejíček, něco málo si tu o něm napíšeme. Nechci ho stavět na druhou kolej, protože čoko maska je perfektní. 
Tělový olej je skvělý na zpevnění pokožky. Já si jej oblíbila na problémové partie na stehnech, kde mě trápí celulitida. Hodně jsem si oblíbila metodu baňkování, která je sice zpočátku bolestivá, ale fungující. Díky oleji je to příjemnější a účinnější, navíc pokožku hezky vyživí a provoní.

Složení: Sezamový olej (Sesamum indicum), olivový olej (Olea europaea), olej z lískových oříšků (Corylus avellana), jojobový olej (Simmondsia chinensis), olej z meruňky obecné (Prunus armeniaca), olej z pupalky dvouleté (Oenothera biennis), tužebník jilmový (Spiraea ulmaria), výtažek z pupečníku asijského (Centella asiatica), výtažek z muškátu (Pelargonium graveolens), olej z listů sevillského pomeranče (Citrus aurantium amara), výtažek z kořene zázvoru (Zingiber officinale), výtažek z citronové kůry (Citrus medica limonum), olej z listů cypřiše (Cupressus sempervirens), výtažek z listů rozmarýnu (Rosmarinus officinalis), výtažek z kořenů lopuchu většího (Arctium lappa), výtažek z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), levandulový olej (Lavandula angustifolia), olej z ylang ylang (Cananga odorata), linalool, geraniol, citronellol, limonen, citral.

Podtrženo a sečteno, značku Inlight mohu s klidným svědomím doporučit. Dopřejete tak své pokožce jen to nejlepší.












A stále pro vás platí slevový kód MYCOSMETICS5 s 5% slevou na celý sortiment na stránkách Puravia.cz, který je platný až do konce roku 2022.

Znáte značku Inlight?

2 komentáře:

  1. Tak já to mám přesně naopak. Čokoládu naprosto miluju na jídlo, ale v kosmetice ji právě moc nemusím.
    Značku jinak u tebe vidím poprvé a nevypadá vůbec špatně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je čokoláda a čokoláda. Když už si ji dám, tak tu vysokoprocentní. Čokoláda typu Milka u mě nemá šanci :-) o značce jsem ještě nepsala, je to i pro mě novinka a neprobádaná oblast :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!