18. srpna 2022

Řada Baylis & Harding růže a muškát z Fragonito

Pokud ještě neznáte stránky Fragonito, tak to určitě musíte napravit. Tolik zajímavých a hlavně voňavých kousků na jednom místě, to je sen každého milovníka kosmetiky. Hlavně nebudete muset sahat hluboko do peněženky, protože veškerá kosmetika stojí doslova pár korun, krásně voní a můžete se spolehnout i na fajn složení. Navíc většina produktů má docela velké balení, které už něco vydrží. Za málo peněz tedy najdete hodně muziky, ehm mililitrů. 
Měla jsem možnost vyzkoušet celu řadu s růžemi a muškátem od britské rodinné značky Baylis & Harding. Pravděpodobně vám tato značka je povědomá, ale v tomto případě jde zřejmě o alkohol Baileys, což se může snadno zaměnit :-) a ty černo-růžové obaly také nejsou k zahození, růžovou můžu, i vzhledem ke svému věku, úplně na všem.


Růže miluji zejména díky mé babičce, která už není bohužel mezi námi. Vždy mi totiž vyvolají vzpomínky právě na babičku a to je pro mě nejdůležitější. Stejně tak to mám i s druhou složkou této řady - muškát. Babička měla těmito rostlinami prakticky obsypaný dvůr a všechna okna a i já si každý rok osázím několik truhlíků na okno. Nejraději mám ty bílé, protože jsou symbolem čistoty a nevinnosti.

Tekuté mýdlo nesmí chybět v žádné domácnosti. Dá se využít v koupelně na mytí rukou, v kuchyni u dřezu nebo místo sprchového gelu. 
Mýdlo je veganské,  bez parabenů a z 98 % je složení přírodního původu.
Mám ráda mýdla voňavá, která ruce provoní na dlouhou dobu. Toto mýdlo a celá tato řada voní úžasně smyslně, jako damascénská růže, která je pro nos příjemnější a výraznější než růže zahradní. Všechny kousky voní úžasně a totožně a žádný produkt není co do intenzity ošizený.


Kromě tekutého mýdla je ale v nabídce samozřejmě i sprchový gel. Má stejné procento přírodních složek a voní stejně úžasně po růžích. Muškát sám o sobě až tak voňavý není, růže ale vše vykompenzují.
Gel je moc příjemný, krásně pění a umyje, pokožku provoní... co víc si přát od sprchového gelu.


Bez čeho se neobejdu je krém na ruce. Pracuji v kanceláři u počítače a od neustálého ťukání do klávesnice a práci s papíry mám hodně vysušené ruce. 
Tento krém je jemňoučký, ruce hydratuje, ale zároveň se rychle vstřebává, takže pak neohmatáte všechny předměty okolo. Můžete se tak hned pustit do práce a hydratované a provoněné ruce vydrží.


Pěnu do koupele doplňuje celou růžovou řadu. Pěny si užívám hlavně na podzim a v zimě, kdy už je venku počasí na draka. Relax ve vaně je tak chvíle, na kterou se každý den těším. Proto si tento kousek schovávám právě na chladnější období. Teď v létě proletím spíše sprchou a na horkou vanu se těším až se ochladí. Ovšem neříkám, že v červenci nebylo pár chladných dní a nocí, kdy jsem si vanu ráda dopřála a vyloženě bodla. Pěnu jsem tak mohla vyzkoušet už teď v létě a byl to velmi příjemný voňavý relax.
Obecně nemám k pěnám moc kladný vztah, protože jsem z nich dříve mívala gynekologické potíže. Dnes už je ale možné vybírat z kousků, které jsou z většiny přírodní a nijak citlivé intimní partie nedráždí. Tato pěna je přírodní z 98 %, což je fajn. Vůně pěny je květinová a zároveň svěží po citrusech. 


Zaujala vás tato růžová řada? Také máte některé vůně spojeny se vzpomínkami na své blízké?

6 komentářů:

  1. Obaly jsou nádherné, mě samotné se tato kombinace moc líbí. O stránce jsem ještě neslyšela, ale díky za tip. Až někdy budu mít málo kosmetiky, určitě se tam podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak táto kolekcia vyzerá veľmi luxusne. Milujem vôňu ruží, čiže na toto sa pôjdem hneď pozrieť. Akurát sa sťahujem do nového bytu s vaňou a už teraz sa teším na večeri tam a myslím si, že zrovna tento sprcháč budem potrebovať. Ďakujem za tip:)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo. Pokud máš ráda růže, tak není co řešit :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!