25. srpna 2022

Sérum na nehty Saloos

Přiznám se, že svoje nehty příliš neřeším. Jediná moje péče spočívá v krému na ruce, kterým vyživím nejen pokožku rukou, ale i svoje nehty a ani si je příliš nelakuji. Spíš vůbec. Zkusit se má ale všechno a nějakou tu lepší výživu by rozhodně potřebovaly. Proto jsem vyzkoušela nové sérum na nehty od mé oblíbené značky Saloos.


Ne, že by se mi nehty nějak třepily, to ani ne, Ale docela se mi lámou a nejsem schopna si je nechat narůst do větší délky. Když už se mi poštěstí, jeden nehet se mi utrhne, takže je musím zarovnat automaticky všechny a takto je to pořád dokola. Nehty mám tak neustále krátké a s tím se dost těžko smiřuji.

Bio sérum na nehty je primárně určeno na jejich zpevnění, zvyšuje odolnost proti třepení a lámání. Zároveň zjemňuje nehtovou kůžičku a ošetřuje záděrky.

Sérum stačí používat 1x denně, nanese se přímo na nehty pomocí sametového pěnového aplikátoru a lehce promasíruje. Sérum používám už přes měsíc a přijde mi, že jsou nehty tvrdší a pevnější. Když na ně zatlačím, neohýbají se a také už v takové míře netrpím na záděry, které jsem si dřív nehezky a bolestivě zatrhla. Ke krému na ruce je to určitě fajn doplněk. Jen si z aplikace budete muset udělat příjemný rituál třeba u televize nebo čtení knížky, protože se musí nanášet aplikátorem na každý nehet zvlášť a to už chce nějakou tu minutku navíc. Stejně tak je třeba počkat si několik týdnů, až se stav nehtů začne zlepšovat. Za výsledek to ale stojí. 

Složení je převážně olejové, ovšem nebudete mít prsty nijak umaštěné včetně předmětů okolo, na které sáhnete. Olej se do nehtů a kůžičky úplně vstřebá a po mastnotě nebudou ani památky.

Sérum také moc hezky voní. Voní příjemně po bylinkách a citrusech a je to velmi příjemná a intenzivní vůně.


Složení: bio arganový olej, bio ricinový olej, bio slunečnicový olej, bio dýňový olej, bio extrakt z listů aloe vera, olej z kamélie japonské, olej z čajovníku čínského, extrakt z květů kamélie japonské, extrakt ze semen kamélie japonské, esenciální olej z citronu, esenciální olej z myrhy, esenciální olej z kadidlovníku, esenciální olej z pelargonie vonné, esenciální olej z levandule lékařské, vitamin E, extrakt z chmele otáčivého, limonene, citronellol, citral, geraniol, linalool, ethyl ferulate.

Sérum na nehty můžete pořídit na stránkách Saloos.cz.

Co na sérum říkáte? Dopřáváte také nehtům nějakou speciální výživu kromě krému na ruce?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!