9. září 2022

Event kolekce Petra NUDE: Gabriella Salvete & Petra Lovelyhair

Minulý pátek jsem měla možnost být součástí uvedení nové kolekce Petra NUDE od Gabriella Salvete ve spolupráci s Petrou Lovelyhair.
Celý den se vydařil na jedničku, stejně jako celá kolekce. Snažila jsem se tento den užít na maximum a o tento vydařený event bych se s vámi ráda podělila prostřednictvím několika fotografií.
Na eventu jsem kromě vydařené kosmetiky, proložené spoustou výborného jídla, poznala nové a milé tváře a za toto pozvání jsem neskutečně vděčná. Zároveň moc gratuluji Peti k nové kolekci dekorativky, která se opravdu hodně povedla a těším se, co si pro nás nachystá zase příště. 

Prostředí eventu bylo v nádherném industriálním místě budovy Opero v Praze. I když to mám do Prahy poměrně daleko, tohle pozvání se neodmítá a nemohla jsem si event nechat ujít. Vše bylo sladěné barevně i tematicky a pořadatelům se to povedlo na výbornou. 


Peťa je moc milá a přátelská. Fotil nás její Míra, který jí na fotce trošku usekl nohy. I mistr tesař se zkrátka někdy utne. Všimla jsem si toho až doma a pobavilo mě to. No aspoň já jsem zdokumentovaná v celé své "kráse".









Nechyběl bohatý raut, smoothie přímo u jednotlivých kolekcí s dekorativkou a výborné domácí limonády...





A na závěr nechyběla taštička s dárečky s jednou z kolekcí, konkrétně Nude Heels. Pak je k mání ještě Slip Dress, která je laděna do růžova a béžovo-zlatá Pillow Talk. Na poslední zmíněnou si brousím zuby, protože je odstínově mému srdci nejbližší a jakmile bude možnost, sáhnu po ní.
Paletka má skvělou pigmentaci a výrazné barvy a hodně mě baví i řasenka, která má dvojí délku štětinek. Dostane se tak i na kratší řasy v koutcích oka a celkově moc hezky prodlužuje. 








Na celou kolekci můžete kouknout na stránkách Gabriellasalvete.com. K dostání je samozřejmě také v kamenných drogeriích a na různých e-shopech. Zkuste tedy po kolekcích zapátrat, věřím, že budete spokojeni jako já.

Už jste si něco z kolekce Petra NUDE pořídili?

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já myslím, že na podzim nějaký event bude, tak určitě budeš mít možnost :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné fotky! Nejvíce mě zaujaly rtěnky a laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji :-) to mě zase zaujaly paletky a řasenka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To byla jistě povedená akce, krásné fotky i produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezká akce, líbí se mi ta výzdoba :) A tobě to mooc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě to byla skvělá akce. Na produkty jsem se už dívala a zaujalo mě snad vše. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny kolekce se povedly na jedničku i samotný event :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!