29. září 2022

Podzimní SPA event s Green Idea

V září jsem měla možnost zúčastnit se eventu v Praze se značkou Green Idea, kterou možná znáte z dřívějška jako Topvet. Tehdy to byla ryze kosmetická značka, dnes už se ale začíná vydávat novým směrem, a tím je především zdraví a doplňky stravy. A co si budeme povídat, krása je sice fajn, ale zdraví máme jen jedno a je nutné o ně náležitě pečovat těmi nejlepšími dostupnými prostředky. 

Setkání se zakladatelem MVDr. Jiřím Pantůčkem a dalšími blogery a influencery se odehrávalo v krásných prostorách kavárny Národní 38 v Praze. Vše bylo do puntíku vyladěno díky agentuře PR Lounge, která svou práci dělá skvěle a je vidět, že holky baví. A to je nejdůležitější.
Hlavními tématy bylo představení novinek z oblasti wellness a řešilo se téma migrény a poruch spánku v čele s produkty Migreen a Sleepgreen. Toto téma je mi "bohužel" velmi blízké, proto jsem ráda, že jsem se mohla dozvědět spoustu cenných informací a hlavně produktů, které fungují a jsou vyrobeny na přírodní bázi.
Dále jsem objevila velice zajímavé masážní svíčky a seznámili jsme se s metodou baňkování obličeje. S baňkování zkušenosti mám, ale spíše v dolních partiích. 

Nebudu vám tu podrobně popisovat prezentované produkty, protože o nich se určitě dozvíte více až v následujících recenzích. Můžete se ale formou prezentovaných fotografií pokochat krásnými prostory kavárny se snídaní, která byla opravdu skvostná.

















Doufám, že se vám event líbil alespoň prostřednictvím těchto fotografií a mohli jste tak do tohoto skvělého dne nakouknout spolu se mnou. 

6 komentářů:

  1. Vypadá to naprosto nádherně! Fotky už jsem viděla na instagramu a tiše záviděla to jídlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo tak jídlo je na eventech vždycky super (mimo jiné) :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To byla, vzpomínám na ni moc ráda každý den dodnes :-)

      Vymazat
  3. To musel být naprosto bezchybný den! Takové akce bych si také nechala líbit! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to dokonalý den a moc ráda na něj vzpomínám dodnes :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!