5. září 2022

Sérum na rty Saloos

Různých sér na pleť je všude spousty. To samé platí i pro séra na řasy nebo třeba nehty. Značka Saloos má nově i séra na suché rty! A jsou to skutečné chuťovky. Já měla problém si pořád neolizovat rty, proto jsem neodolala kokosové variantě.



Sérum na rty je určeno nejen na popraskané a suché rty, ale i získání plnosti díky kyselině hyaluronové a výtažku z divokých mořských řas. Nejlepší je na něm ale vůně kokosu, kterou zbožňuju! Je hodně autentická, nic umělého, takže si smlsnete.

Zajímavý je i obal, který je vyrobený z trávy. Ta se po sklizni usuší, nadrtí, rozemele a vylisuje. Výsledkem jsou hezké eko krabičky, které nijak nezatěžují životní prostředí a ještě i hezky vypadají.


Složení: Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Bio Ricinus Communis Seed Oil (Bio ricinový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej), Dextrin Palmitate (Přírodní jemný emulgátor), Sodium Hyaluronate (Sodná sůl kyseliny hyaluronové), Bio Cocos Nucifera Fruit Extract (Bio kokosový extrakt), Tocopherol (Vitamin E), Undaria Pinnatifida Extract (Extrakt z řasy wakame),
Humulus Lupulus Extract (Extrakt z chmele otáčivého), Sorbitan Olivate (Sorbitan olivát je přírodní látka - ester mastných kyselin olivového oleje a sorbitolu), Caproic acid (Kyselina kapronová), Caprylic/Capric Triglyceride (Přírodní emolient z kokosového oleje), Parfum, Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej), Ethyl Ferulate.

Sérum se nanáší praktickým aplikátorem. Po odšroubování víčka na vás lehce vystřelí a pak už stačí jen vytáhnout a nanést. Ihned po aplikaci se chová jako lesk a postupně se do rtů vpíjí. To trvá chvilinku, takže pak můžete nanést svoji oblíbenou rtěnku nebo balzám. 
Přestože je sérum určeno na zvětšení rtů, nebudou vám po něm rty brnět, jako to podobná pumpující séra umí. 
Pro dosažení optimálních účinků by se sérum mělo používat 2x denně. Já mám sérum na chodbě vedle rtěnky, abych na ně nezapomínala a během dne je použiji dle potřeby. Používám je vícekrát než 2x, protože mě baví hlavně kvůli té vůni. Zvětšení objemu rtů jsem nezaznamenala, ale rty nemám tak popraskané a šupinkaté. Ono díky složení s tolika výživnými oleji to ani nejde jinak.


Kokosové sérum na rty můžete pořídit na stránkách Saloos, stejně tak i ostatní voňavé varianty (vanilka, růže nebo CBD). 


Zaujalo vás nové sérum od Saloos? Kterou variantu byste si vybrali?

3 komentáře:

  1. The lip serum sounds amazing. I would love to try this.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Nejenom na zimu. Ta vůně kokosu je vyloženě letní :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!