11. listopadu 2022

Extra černá řasenka Lash Sensational Sky High Cosmic Black od Maybelline

Růžovou objemovou a prodlužující verzi řasenky Lash Sensational Sky High už všichni dobře známe. Za mě je to skvělá řasenka a už jsem ji měla několikrát.
Horkou novinkou je řasenka Lash Sensational Sky High Cosmic Black od Maybelline v extra černé barvě a měla by vaše řasy vystřelit do vesmíru. Pohled tak bude ještě podmanivější a záhadnější.
Za sebe musím říct, že mě obecně vystřelí do vesmíru každá řasenka od Maybelline. Začínala jsem na nich už jako náctiletá a jsem jim věrná dodnes, a to už něco značí. Za ty roky se jejich kvalita nezměnila, jen cena trošku povyskočila. Ale tak je to bohužel se vším... 


Ale zpět k nové řasence Sky High Cosmic Black. Kartáček je silikonový ke konci zúžený a je hodně, ale opravdu hodně ohebný. Při líčení to téměř nepocítíte, ale když kartáček ohnete o ruku, to je pak úplná gymnastika!
Jak už jsem zmínila v úvodu, dřív jsem měla i klasickou verzi Sky High v růžovém obalu. A nepřijde mi mezi nimi žádný závratný rozdíl. Obě jsou podobně černé, jen nová černější verze má malinko užší kartáček. Řasy krásně oddělí a vůbec neslepuje, ani se neobtiskává pod oko. I po celém dni je na řasách stále stejná krásná a intenzivní.
A barva řasenky je skutečně malinko temnější, intenzivnější a černější. To poznáte především při navrstvení řasenky.


Řasenky od Maybelline nikdy nezklamou, stejně jako tato novinka. Značka je sázkou na jistotu a ať už sáhnete po novém kousku nebo osvědčených stálicích, určitě nešlápnete vedle.

Už jste tuto novinku nebo některou z variant řasenky Sky High vyzkoušeli?

6 komentářů:

  1. Ještě jsem nezkoušela ani tu původní:)

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky jsem žádnou řasenku neměla a popravdě jsem tuhle ani nikde nazaregistrovala.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, mám otázku, mému kamarádovy se velmi líbí obal ve tvaru rakety :). Nikde jsem nenašla, že by byla prodávána s tímto obalem. Nevíš, jestli je možné ji koupit v tomto obalu? Viděla jsem ji jenom na fotce nebo v PR balíčcích. Díky za odpověď Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravděpodobně obal nepůjde sehnat. Přišel mi v rámci PR balíčku a nejedná se tedy ani o žádné prodávané dárkové balení :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!