14. listopadu 2022

Novinky od Indulony

Péče o ruce je velmi důležitá a hraje v našem životě významnou roli. Ono stačí mít ušpiněné ruce, sáhnout si na obličej a pokud máte citlivou pleť, máte pravděpodobně zaděláno na pupínky a akné. Sama s tím mám bohužel zkušenosti a protože mám nenechavé ruce, pupínků se pak těžko zbavuji.



Nebudu zde vypisovat, jak si správně mýt ruce. Ale věděli jste, že u antibakteriálních mýdel je třeba si ruce mýt minimálně 1 minutu? Věřím, že spousta z nás to takhle nedělá. Myslet bychom totiž měli i na hřbety rukou a místa mezi prsty a nehty. Právě tam se usazuje nejvíce nečistot a bakterií.
Ruce bychom také neměli umývat příliš horkou vodou, která může ochrannou vrstvu pokožky narušit. Ideální je vlažná voda a ihned poté pokožku hydratovat výživným krémem.
Kdo by neznal klasickou modrou Indulonu, která už dávno není jen krémem našich babiček. Ruce je tedy třeba nejen mýt, ale i následně ošetřit hydratačním krémem, aby se zbytečně nevysušovaly.
Obzvláště teď na podzim jsou ruce vystavené změnám teplot, takže pokožka je náchylnější k vysušení a popraskání dvojnásobně. A také už pomalu začíná období nakupování dárků, v obchodních centrech se to lidmi jen hemží a to samé platí o bakteriích. Na správnou hygienu rukou a celkové zdraví bychom tak měli myslet o to víc.


Indulona myslí na vše a kromě tekutých mýdel v balení s pumpičkou má nově v nabídce i náhradní náplně, které obsahují až o 81 % méně plastu. Ušetří tak nejen vaše peněženka, ale i životní prostředí. 


K mání jsou dvě antibakteriální varianty s aloe vera a čajovníkem a levandulí se zázvorem, které ničí 99,9 % bakterií a dvě pečující náplně Original a Sensi Care. Ty jsou mimochodem moje nejoblíbenější. Voní krásně po magnolii a i ruce jsou pak po umytí delší dobu provoněné.
Pečující mýdla navíc obsahují panthenol, který šetrně pečuje o citlivou pokožku rukou.

A aby těch novinek nebylo málo, tak tělová mléka teď nově seženete s vylepšením v podobě praktické dávkovací pumpičky.


Pečujete dostatečně o pokožku svých rukou? A máte v oblibě pečující přípravky od Indulony?

6 komentářů:

  1. Mýdla od Indulony teď doma také používáme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Indulony jsem hoooodně dlouho nic neměla. Nicméně ráda bych vyzkoušela jejich tělová mléka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělová mléka jsou fajn, ale doporučuji hlavně ta mýdla, ta jsou skvělá :-)

      Vymazat
  3. Indulona je prostě klasika, která nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Ty dlouhé roky na trhu jsou toho důkazem :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!