24. listopadu 2022

Pure Active sérum proti nedokonalostem od Garnier

Pleťová řada Pure Active od Garnier je poměrně dobře známá. Obzvláště jílový čistič 3v1, který jsem používala už jako náctiletá a občas si ho pořídím na připomenutí i dnes. Oblíbené jsou ovšem i produkty s aktivním černým uhlím, ke kterým nedávno přibyla tato novinka v podobě zajímavého pleťového séra.



Sérum obsahuje aktivní látky, jako je niacinamid, aktivní černé uhlí, AHA a BHA kyseliny. Tyto látky jsou už dnes v kosmetice poměrně běžné a vyhledávané, především v korejské kosmetice. Jedinou odlišností a troufám si říci, že i zvláštností, je netradiční barva séra. Ta není bílá ani průhledná, ale černá jako uhlí. Na pleti ale nijak nebarví a nemusíte se bát, že budete mít černý obličej. Pokud množství přeženete, do pleti se zcela nevpije a může pleť malinko zabarvit. Bohatě ale stačí nanést necelé kapátko na celý obličej i krk, na který by se také nemělo zapomínat. Nanášet se může ale i na dekolt, kde se také často tvoří akné a pupínky.

Sérum pomáhá redukovat akné a černé tečky, zmatňuje pleť a díky tomu je vhodné zejména na problematickou pleť s pupínky, které se pravidelným používáním redukují. 

Konzistence séra je lehce tahavá, gelovitá, ale po aplikaci nijak nelepká, jako třeba některá séra s kyselinou hyaluronovou. 




Nové sérum je velmi zajímavé a pokud máte problematickou pleť s nedokonalostmi, kterých se chcete zbavit, rozhodně stojí za to jej vyzkoušet. 

Zaujalo vás nové sérum nebo jste ho už dokonce vyzkoušeli?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!