8. února 2023

Kouzlo relaxace se Saloos

Když se řekne relax, hned se mi vybaví horká vana plná pěny, nicnedělání nebo dlouhá uvolňující masáž zad. A vlastně mi i v těchto mrazivých dnech stačí večer se zachumlat u televize pod teplou deku, natáhnout silné spací ponožky a drbat za ušima naši umazlenou čivavku. Jak nejraději relaxujete vy?


Se Saloos můžete mít spoustu voňavých relaxačních zážitků v jedné krabičce. Masážní sada Kouzlo relaxace obsahuje 5 olejů v malých 20 ml lahvičkách. Konkrétně jde o olej Erotika, Růže, Relax, Levandule a Devatero kvítí. Můžete tak olejíčky střídat podle nálady a aktuálního rozpoložení.

V případě olejů a jak je zvykem u značky Saloos, můžete mít jistotu 100 % přírodního složení. Základem je makadamiový, mandlový a meruňkový olej a dále esenciální oleje podle typu oleje. Oleje jsou tedy mastňoučké, hezky po pokožce kloužou a právě na masáže jsou ideální. Také není třeba dávat nijak zvlášť velké množství.

Oleje jsou skvělé nejen na masáže zad, ale třeba i na baňkování, když se chcete zbavit celulitidy. Sama to mám odzkoušené a funguje to za poměrně krátký čas. Stačí nohy lehce namazat olejem a každý den alespoň 10 minut přejíždět baňkou po problémových partiích. Nejenže se zbavíte pomerančové kůže, ale zbavíte se i tuku a lehce zeštíhlíte. A ani se přitom moc nenadřete. Stačí si sednout do vany nebo večer na gauči u televize praktikovat tento malý a jednoduchý masážní (aroma) rituál.

Občas si olej nakapu přímo do proudu vody, když si napouštím vanu. Mám potom hezky vláčnou pokožku a ještě i hezky provoněnou.

Asi nemá moc smysl tady vypisovat všechny možné způsoby použití. Jakmile totiž lahvičky dostanete do rukou, sami budete postupně přicházet na to a zkoušet, jak je co nejlépe využít.


Sadu olejů můžete pořídit na stránkách Saloos.cz. Je skvělá hlavně v případě, pokud se nemůžete rozhodnout, který olej si vybrat. Vyzkoušíte tak hned několik zajímavých vůní nebo můžete někomu udělat radost praktickým dárkem. 

Jakou vůni máte při relaxování nejraději?

12 komentářů:

  1. Moc pěkná sada. Od Saloos mě teď láká několik produktů;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn. Až vyzkoušíš, určitě budeš spokojená :-)

      Vymazat
  2. Tu sadu miluji, dostala jsem ji i jako dárek do soutěže 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Masáž zad bych brala, ale to bych musela k nějaké masérce.. Od manžela se jí nedočkám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku mám moc ráda, miluji jejich oleje a v poslední době nejvíce právě odličovací, ale i tyto tělové a univerzální jsou velmi dobré a využívám i na masáže atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hydrofilní odličovací oleje jsou také fajn, já mám ráda hlavně levandulový :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!