13. dubna 2023

Rozjasňující řada Glycolic-Bright od L´Oréal Paris

Jaro je obdobím, kdy si po matné zimní šedi rádi dopřáváme více třpytu ze sluníčka. To stejné platí i v kosmetice. Matné rtěnky měníme za třpytivé a i v pleti se více zaměřujeme na její rozjasnění.
Značka L´Oréal Paris nedávno uvedla novou rozjasňující řadu Glycolic-Bright s kyselinou glykolovou. Ta je skvělá na redukci pigmentových skvrn a nedokonalostí, sjednocuje a rozjasňuje pleť.



Řada obsahuje denní a noční krém, sérum a čistící pěnu. Denní rozjasňující krém obsahuje SPF 17, což není málo, ale lepší než nic. Já ovšem raději sahám po krémech se SPF 50. Jinak je to ale velice příjemný krém. Má hutnější texturu, kterou bych čekala spíš u nočního krému, ale nemáte z něj mastný pocit. Oproti tomu noční krém má velmi zajímavou gelovitou texturu a roztomilou růžovou barvu s jemnými bílými perličkami, které se po aplikaci rozpustí. Je tedy lehký a zároveň pleti dodá na noc dostatečnou výživu.
Krémy bych v každém případě texturami spíše prohodila. Lehčí gelový bych nechala na den, protože se bude lépe hodit i jako lehčí podklad pod make-up a na noc je zase lepší něco hutnějšího a výživnějšího. Je ale samozřejmě na každém, kdy krémy budete používat a zda si je prohodíte nebo ne.


Séra od L´Oréal Paris jsou obecně moc fajn a toto sérum Glycolic-Bright není výjimkou. Nemá tahavou konzistenci jako třeba některá séra s kyselinou hyaluronovou. Díky tomu je na pleti příjemné, nelepí a rozumí si s pleťovým krémem. Pleť je pak krásně projasněná a na výsledky nemusíte čekat dlouhé týdny.



Co jsem určitě uvítala, je čistící pleťová pěna. Ty si obecně v čištění pleti užívám a jako druhý krok v rámci dvoufázového odličování je perfektní. Má velmi zajímavou krémovou až pastovitou tužší konzistenci a po navlhčení se rozpustí a lehce i napění. Pěnu používám hlavně večer po odličovači na dočištění pleti. Smývám ji pak konjakovou houbičkou, která pleť i lehce vypeelinguje a ještě více vyhladí. Po opláchnutí pleť nepne ani není vysušená. 
Obecně musím říct, že mě tato řada mile překvapila a ráda si v budoucnu nějaké kousky pořídím znovu.


Zaujala vás tato řada? Používáte nějaké rozjasňující přípravky na pleť?

4 komentáře:

  1. Zaujala, rozjasňující kosmetiku mám ráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. S pleťovkou této značky mám nulové zkušenosti, ale zaujme už jen obalem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!