8. května 2023

Vlasová řada Garnier Hair Food s ananasem

Vlasové řady Hair Food od Garnier jsou jedny z mála, ke kterým se pravidelně vracím. Ráda sice zkouším nové značky, ovšem Hair Food jsou osvědčenou klasikou, hlavně jejich voňavé masky na vlasy.
Líbí se mi, že nezatěžují vlasy, jsou veganské, bez silikonů a s vysokým podílem přírodních složek. Nyní se řady rozrostly o nový přírůstek Hair Food s ananasem pro dlouhé vlasy s roztřepenými konečky.
Pokud si tedy hlídáte složení a chcete jít takzvaně na jistotu, za mě určitě patří vlasovka Hair Food k těm nejlepším, co můžete běžně v drogeriích sehnat.


Jak jsem již naznačila v úvodu, výživné masky patří mezi moje oblíbené. Po otevření kelímku na vás doslova vyskočí sladká vůně zralého šťavnatého ananasu. 
Vlasy jsou po masce neskutečně jemné, provoněné a snadno rozčesatelné. Navíc to balení je opravdu velké, takže i dlouho vydrží. I na dlouhé vlasy stačí nanášet menší množství a ne rovnou celou hrst masky.
Masku obvykle nechám působit déle než půl hodiny, aby se do vlasů pořádně "zažrala". Mám ji jako takovou opravnou kůru na poškozené vlasy a když nechci zbytečně dlouho čekat nebo nemám času nazbyt, použiji ji jako alternativu kondicionéru.


Šampon je čirý, což je obvykle známka toho, že neobsahuje silikony. U Hair Food je toto už standard, navíc nezatěžuje vlasy a krásně je provoní po ovoci. 


I kondicionér je perfektní. Na uhlazení struktury vlasů po umytí šamponem je pro mé dlouhé vlasy nezbytností. A i když na rotřepené konečky netrpím, jelikož si je pravidelně nechávám zastřihovat. tato ananasová řada patří mezi nejvoňavější variantu všech Hair Food řad.


Informace na víčku, že produkty by se neměly konzumovat, jsou docela na místě. Jak obaly, tak i vůně jsou totiž hodně jedlé a daly by se splést s nějakým dobrým smoothie.


Zkoušeli jste už některou z řad Hair Food od Garnier?

4 komentáře:

  1. To vypadá dobře, už jsem dlouho Garnier neměla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě už má Garnier své místo dlouho, jak ve vlasovce, tak v pleťovce :-)

      Vymazat
  2. Dnes jsem na tuhle řadu koukala v DM, už na první pohled vypadá báječně! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!