18. května 2023

Profesionální pleťová kosmetika Fusion

Profesionální kosmetika se mi do rukou nedostává až tak často. Obvykle si pod tímto spojením představím dražší a nedostupné salonní produkty. Ovšem nikde není napsáno, že krém za tisíce musí být lepší než krém za pár stovek. Když se tak poohlédnu zpátky, tak nejdražší krém, který jsem doma měla, stál šest tisíc. Pro běžné smrtelníky to je nepředstavitelná suma. Navíc mě neoslovil natolik, že bych do něj šla znovu.
Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet prémiovou kosmetiku Fusion, která je kvalitní, ale vůbec ne předražená. Je tak dostupnější pro všechny, tak se na ni pojďme společně podívat. 



Kosmetika Fusion využívá sílu účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, retinol, kyselinu salicylovou, extrakt z kaviáru a další prospěšné látky. Pomohou tak vyřešit řadu kožních problémů, Jen všechno není ze dne na den. Každá kosmetika chce čas, než se třeba zbavíte akné nebo vyhladíte jemné vrásky. 
Já se snažím problémům s pletí předcházet preventivně, proto například přípravky s kyselinou haluronovou používám už několik let, aby se vrásky rychle neprohlubovaly a netvořily se nutně nové. 

Od značky Fusion jsem měla možnost vyzkoušet celou pečující a čistící rutinu, takže jsem si mohla o značce jako takové udělat ucelenější obrázek.
Začneme hezky od začátku a to odličovacím mlékem Deep Cleanser s kyselinou hyaluronovou. Mléko hezky z pleti stáhne make-up a nečistoty, aniž by nějak vysušovalo nebo dráždilo pleť.
Z obličeje sice mléko stáhne veškeré nečistoty, které na ní během dne ulpěly, ovšem s čím si neporadí, je řasenka. To jsem musela použít ještě speciální odličovač. Musela bych oči hodně dřít a pak by to snad i šlo, ale to jsem nechtěla. Nicméně na zbytek obličeje je moc fajn a zejména pro suchou a citlivou pleť je ideální. A mimochodem v očích neštípe, takže s ním stáhneme oční stíny, jen na dvě vrstvy řasenky je slabší.
Mléko se na pleti nechová mastně, ale naopak ji zmatní a bude vás provázet příjemná citrusová vůně.

Po prvním odlíčení následuje dočištění pleťovou vodou či tonerem. K tomu dobře poslouží osvěžující a hydratační pleťová voda Essential Lotion. Hodně mi připomíná korejské tonery, které nejsou vodové, ale gelovité a tím pádem hustší. Za to může právě kyselina hyaluronová. Na dočištění je toner skvělý, je bez parfemace, takže nedráždí a ještě pleť hydratuje do hloubky už při samotném čištění.
Zkoušela jsem i na oči a řasenka šla dolů, takže se dá v případě nouze použít i jako odličovač očí.

Nejvíce mě oslovil chemický hyaluronový peeling Hyaluronic Peel. Jedná se o enzymatický peeling, který nepůsobí na povrchu, ale proniká hluboko do pórů, kde doslova požírá odumřelé buňky a další nečistoty, které mají za následek ucpání pórů a vznik černých teček.
Peeling stačí používat 2x týdne a po několika týdnech se můžete těšit z čisté a hlavně hladší pleti. Dokáže i zesvětlit pigmentové skvrny a vyhlazuje jemné vrásky. Enzymatické peelingy používám už několik let od jiných značek, takže tento fakt mohu potvrdit. 
Peeling je také zajímavý tím, že to není gel,  ale je vodový, takže se na pleť aplikuje pomocí tamponku. 


Po správném a důkladném vyčištění pleti přichází na řadu aplikace pečujícího a hydratačního krému. Ty jsem vyzkoušela dva, z nichž první denní krém Meso Shield je se SPF 50, který používám každé ráno před líčením a druhý s názvem Meso Repair Cream je zklidňující pro regeneraci a obnovu pleti, ten si ordinuji hlavně večer.
Denní krém s vysokým SPF Meso Shield je určený na ochranu před UVA a UVB zářením a chrání tak i hodně citlivou pleť. Takovéto krémy jsou obvykle hutné a dělají nehezkou bílou vrstvu, to se vám ovšem s tímto krémem nestane. Je jemný, lehký a pod make-up je to ideální podklad. Oceňuji i to, že neštípe v očích. Když totiž vždycky v létě aplikuji opalovák a spotím se, krém mi steče do očí a to se pak můžu zbláznit. O krému Meso Shield zkrátka ani nebudete vědět.
Na SPFko určitě nezapomínejte v jakoukoliv denní dobu a roční období. Záření k nám proniká neustále a proto je třeba pleť chránit celoročně, obzvláště teď na jaře.


Zklidňující Meso Repair Cream obsahuje řadu peptidů, kyselinu listovou a další anti-age látky. Co mě zaujalo hned napoprvé, tak je dokonalá citrusová vůně. Konzistentní je hodně hutný a i přes tu hutnost se krém dobře roztírá a vstřebává a pleť je napapaná ještě ráno po probuzení. Na noc tedy ideální vyživující péče.
Oceňuji špachtličku, která bohužel není u těchto kelímkových krémů samozřejmostí. Vyhnete se tak špatné hygieně a bakteriím, které pleti akorát tak uškodí.



Co musím u značky zmínit, tak chválím jednoduché a čisté obaly. Obaly často produkt prodávají, ale to není záruka kvality. Důležité je to, co je uvnitř.

Veškerou kosmetiku značky Fusion a mnohé další můžete omrknout na stránkách Hb-aesthetics.cz. Nakoupit ji můžete se slevou 15 % po zadání slevového kódu PAVLA15

Používáte nějakou profesionální kosmetiku?

2 komentáře:

  1. Moc se mi líbí jednoduchost obalů, které podtrhují luxus značky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!