27. července 2020

Laky na nehty Essie nově k dostání i u nás!


Kdo by neznal barevné laky na nehty Essie. V minulosti byly k dostání pouze v zahraniční a nyní jsou dostupné konečně i u nás, třeba na Notino.cz a v DM drogeriích, takže pro ně nebudeme muset chodit daleko.
Příběh značky Essie je zajímavý, stojí za ní madam Essie Weingarten, po které jsou mimochodem tyto laky pojmenované. Věřila, že s perfektně upravenými nehty na rukou se bude každá žena cítit krásnější a sebevědomější. Proto vytvořila první sérii 12 laků na nehty a představila je již v roce 1981 v Las Vegas. Mezi prvními odstíny byly například Blanc, Bordeaux nebo Baby´s Breath a  dnes u nás můžete sáhnout po bezmála 60 odstínech. 

Pro perfektní manikůru je dobré před nanesením samotné barvy použít podkladový lak essie strong start base coat, který nehty zpevní a vyhladí případné nerovnosti.
Pokud máte v oblibě gelové nehty, ani pro domácí použití to nebude problém. Na gelový efekt můžete sáhnout po essie gel-setteru top coat. Ten barvu na nehtech zapečetí, dodá jí lesk a oblíbený odstín ještě více zvýrazní. Nemusíte se tak bát, že se vám lak začne při první manuální práci odlupovat a déle tak vydrží. 


Jak jsem již zmínila v úvodu, odstínů je na výběr opravdu mnoho. Já mám nejraději pastelkové barvy, třeba růžovou, zelenkavou nebo tělovou. Baví mě třeba nalakovat jeden nehet v jiném odstínu než zbývající a vypadá to ve výsledku moc hezky. Na Instagram jsem takto dávala fotografii s nalakovanými nehty s odstíny 23, 413, tak se můžete mrknout.
Léto ale doslova vybízí k experimentům, takže i v tomto ohledu nabízí Essie laky pestrou nabídku. Laky hezky kryjí už v jedné vrstvě a lesknou se. Je to ovšem ale odstín o odstínu a také záleží na vašich nehtech. Podle toho můžete vrstvit nebo použít vrchní ochranný lak. 
Super je, že i poměrně rychle schnou. Když jsem byla mladší, tak si pamatuji, že jsem vždycky nalakované ruce držela půl hodiny v ledové vodě. Tyto máte do pár minut suché a stačí jen párkrát máchnout rukama ve vzduchu.

Odstíny v krabičce zleva: 6, 23, 413, 60, 219, 49

Laky seženete v průměru za cenu okolo 200,- Kč, což se může zdát docela hodně. Essie je ale ikona a záruka kvality, takže se určitě vyplatí investovat a mít pár exemplářů ve své sbírce. 

Máte zkušenosti s laky na nehty Essie? A které odstíny máte nejraději?

10 komentářů:

  1. ohmygosh these nail polish are so cute!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta modrá barvička se mi moc líbí. Krásné odstíny. Určitě bych si vybrala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné laky, úplně v nich vidím odstíny na každé roční období, hlavně na léto! :)

    Dala jsem ti tady na blogu follow, budu ráda, když se budeš chtít podporovat navzájem a když se ti bude můj blog líbit, budeš sledovat i ty mě:)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  4. laky essie jsem si moc oblíbila, líbí se mi spousta odstínů a když jsem je v DM viděla poprvé, stála jsem u nich snad půl hodiny a nemohla se rozhodnout, který odstín vzít a který tam s lítostí nechat, dvakrát jsem obešla celou drogerii, abych si ho nechala projít hlavou a nakonec jsem stejně vzala jeden a další 3 odstíny potom koupila na internetu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu. Já se také nemohu nikdy rozhodnout a většinou když nevím, nechám to uležet klidně i do druhého dne :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!