7. srpna 2020

Dekorativní kosmetika I Heart Revolution

Léto je období, kdy se na trhu objevuje nejvíce limitek, ať už v jídle nebo v kosmetice. Značka I Heart Revolution všechno tohle malinko zkombinovala a připravila si limitku, která je doslova k nakousnutí. Není samozřejmě k jídlu, ale ty roztomilé obaly se povedly na jedničku. 
Pochutnat si tak alespoň na oko můžete na bázi pod make-up s avokádem, paletce s chilli, jablíčkovém rozjasňovači, broskvové řasence a mnohém dalším. 
Začnu rovnou tím, co při líčení používám nejdříve, a to je báze pod make-up. U báze mě vždy jako první zajímá, jestli obsahuje silikony a aby neucpávala póry. Tato s avokádovým olejem je veganská a tím pádem by mohla být bez vícero škodlivých látek. Již zmíněný silikon neobsahuje, takže za mě je v tomto ohledu parádní a pleť nebude moct dýchat. Báze je lehounká, skoro není na pleti cítit a i parfemace je hodně jemná a neobtěžuje.
Díky oleji pleť hydratuje a není již třeba žádných pleťových krémů. Báze je za mě zatím nejlepší, jakou jsem vyzkoušela. Když ji srovnám třeba s Dermacolem, který je zbytečně drahý, plný silikonů a ještě na pleti udělá nepříjemný nepropustný film, tak tato avokádová jednoznačně vyhrává. 



3D rozjasňovač je tvaru jablíčka v odstínu Apple je parádní a používám ho i na celý obličej místo bronzeru, ne tedy vyloženě jako rozjasňovač na lícní kosti. Vždy ho použiji i do vnitřního koutku oka místo světlého očního stínu a pod linii obočí. Hezky tak rozzáří pohled a celkové líčení očí podtrhne.
Jo a moc hezky voní po jablíčku.
Určitě zde ale platí pravidlo "všeho s mírou". Rozjasňovač je vysoce pigmentovaný, takže se stačí štětcem jen dotknout, ať nepůsobíte příliš zmalovaně. 



Paletka na oči v odstínu Chilli má bláznivé balení a obsahuje celkem 18 očních stínů. Paletky od Makeup Revolution jsou většinou vysoce pigmentované a i tato je v tomto ohledu bezvadná. 
Odstíny jsou pestré, takže teď na léto jsou super a dají se mezi sebou netradičně zkombinovat.




Broskvová prodlužující černá řasenka s broskvovým extraktem má nejen líbivý obal, ale i velice příjemnou broskvovou vůni, která je fajn a určitě ji vítám. 
Má klasický štětinový kartáček, který se ke konci zužuje, takže se dostanete bez problémů i na titěrné řasy v koutcích oka. Řasy prodlouží, takže co slibuje, to také splní a nemám ji absolutně co vytknout.
Na výběr je ještě vyživující varianta s avokádovým olejem.



Na závěr se podíváme na zoubek tekuté rtěnce s broskvovou vůní. Prodává se celkem v 7 odstínech a tato je v odstínu Fleur. Ačkoliv se prezentuje jako broskvově vonící, můj kousek nijak výrazně cítit nebyl, nicméně to nic nemění na tom, že je rtěnka fajn kouskem na léto. 
Rtěnka je úžasně pigmentovaná a stačí jen jedna vrstva. Štětečkem se rty precizně vykreslí a není potřeba žádné konturky. Konzistence je krémová, zaschne už po chvíli, ale ne úplně do sucha. Rty nejsou díky tomu suché, nijak nelepí, barva se neobtiskává a zanechá neustále vláčný pocit, jako byste měli balzám na rty. To mě na rtěnce moc baví a patří mezi moje nejoblíbenější tekuté rtěnky ve sbírce. Tento kousek bez problému strčí do kapsy mnohem dražší značky a ten roztomilý obal je jen třešničkou na dortu.


Co říkáte na tyto obaly? A máte rádi, když dekorativka voní?

15 komentářů:

  1. Krásné obaly. Mám ráda, když dekorativka voní. Nejvíce mě zaujala rtěnka. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obaly jsou hravé, škoda že ne příliš originální. Ale rozjasňovač a paletka očních stínů by odstínově sedla i mne. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design je to takový ten typický pro značku, ale hlavní je funkčnost a s tou jsem maximálně spokojená :-)

      Vymazat
  3. Tuhle značku neznám, ale moc mě zaujal ten rozjasňovač :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovač je pecka, ta pigmentace je stejně jako u legendárních srdíčkových kousků od této značky opravdu silná :-)

      Vymazat
  4. krásné barvičky paletky ♥ vůně broskví no ale značky tedy vidím poprvé

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní fotky! Koupila jsem si tu řasenku a za mě zatím nic extra, ale zkusím počkat, až třeba trošku vyschne :D Často to tak s řasenkami mám, že mi sedí až po nějaké době.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) také to tak někdy mám a řasenka, která mě zklamala bylo po několika dnech super :-)

      Vymazat
  6. Ich obaly sú 10/10 ♡ ja milujem I heart Revolution aj keď občas je to také hit or miss. Mám od nich tiež bázu, ale je to strašná katastrofa- avšak na druhej strane mám paletky a tie sú obstojné.
    Krásne fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zase tahle báze sedí na jedničku. A paletky jsou skvělé všechny, to souhlasím .-)

      Vymazat
  7. Was für ein toller Beitrag. Die Wahrheit ist, dass ich diese Produkte nicht ausprobiert habe, es stimmt, dass ich mich seit meiner plastischen Operation (cirugia plastica Sevilla) nicht mehr traue, kosmetische Produkte zu verwenden, da ich nicht weiß, ob sie nach der Behandlung gut für mich sind oder nicht. Aber gut, ich werde fragen und ich werde es sicherlich versuchen. Danke für das Teilen. Ein guter Blog.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!