12. července 2020

Nové konopné pleťové masky 7th Heaven

Konopná kosmetika je v beauty světě stále více oblíbená a už dávno to není kosmetika výhradně z lékárny. Kromě konopné vlasové nebo tělové péče se můžete hýčkat i pleťovými maskami od značky 7th Heaven, která má nyní pár novinek právě s konopím. Konopí má protizánětlivé účinky, zpomaluje stárnutí pleti a dodá jí potřebnou hydrataci. To oceníme zejména teď v létě.
Při kožních problémech si většinou musíme na účinky konopí počkat i několik měsíců, masky jsou skvělé v tom, že působí během pár minut a ještě si při aplikaci odpočneme. Ideální je dopřát si relax jednou, dvakrát týdně na vyčištěnou pleť a rozdíl na dotek skutečně poznáte. 



Od 7th Heaven mám moc ráda řadu Superfood, zejména rozjasňující borůvkovou krémovou masku. Nejenže maska funguje a splní, co slibuje, ale především příjemně voní, takže ji ani nebudete chtít sundat.
Z řady SuperFood můžete vyzkoušet i slupovací masku Cannabis Sativa, která obsahuje 5 přírodních extraktů, včetně medu, kurkumy a konopného oleje. 
V masce nenajdete žádné parabeny, ftaláty, mikroplasty, silikony či ropné extrakty. A je to skutečně znát. Masky z této řady příjemně voní, žádná chemie a umělé parfémy.


Další slupovací je nová zlatá maska Cannabis Sativa Peel-Off napuštěná zklidňujícím konopným olejem, kurkumou, zázvorem a ženšenem. Pleť hloubkově čistí, stahuje póry a snižuje zarudnutí. Hodí se na mastnou i problematickou pleť, ale ani já se suchou jsme nepohrdla a byla skvělá. 
Vůbec bych od pestrého bláznivého balení nečekala vzhledově luxusní zlatou masku. Obal někdy klame, o to větší překvapení vás čeká uvnitř. 
Maska je hezky hutná, konzistencí i barvou mi připomíná med, jen není tak mazlavá. Jak začne zasychat, na pleti lehce pne a po úplném zaschnutí ji stačí sloupnout. To jde dobře, ovšem záleží, jak silnou vrstvu nanesete. Je dobré ji nechat působit klidně déle, ať jde maska dolů bez problémů.


Podle obalu mě nejvíce zaujala detoxikační jílová maska s olejem z konopných semínek i CBD. Krom toho obsahuje mořskou sůl a dva druhy mořských řas. 
Tato maska mě bavila ze všech nejvíce. Byla hezky hutná a krémová, příjemně voněla a je to přesně ta maska, kterou chcete mít znovu a znovu.


Takto maska vypadá na obličeji těsně po aplikaci. Jak je vidět u brady, tam už lehce zasychá a bledne. Po úplném zaschnutí jde lehce smýt namočenou houbičkou nebo tamponkem a výsledkem je nádherně jemná a čistá pleť.


S maskami 7th Heaven jsem nikdy neměla žádný problém v podobě začervenání nebo pálení pleti, jako s některými maskami z drogerie. Tyto jsou sice v drogerii běžně dostupné, ale za výhodnou cenu dostanete hodně muziky. Vysoká cena není vždy zárukou kvality a i mezi levnějšími kousky se dají najít skutečné poklady.


Masky můžete nakoupit v prodejnách Rossmann, DM, Teta nebo online na e-shopu Pre-wo.cz. V drogeriích samozřejmě nenajdete všechny druhy jako online, ale většinou mají ty nejprodávanější, takže si jistě vyberete. Můžete jich zkusit pár na seznámení a pak uvidíte.

Používáte rádi konopnou kosmetiku? A zkoušeli jste už nějakou masku od 7th Heaven?

15 komentářů:

  1. Miluji masky 7th Heaven, ale zrovna u té jílové bojuji, když zasychá. Mě to šíleně pne a svědí, ale jinak výsledky zas super, ale měla jsem chuť hned smýt :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě neštípala a sedly jsme si dokonale, každá jsme hold jiná :-)

      Vymazat
    2. Pokud bolí a svědí, pravděpodobně není pro vaši pleť vhodný. Musíte vyzkoušet něco jiného.

      Vymazat
  2. ešte som tieto masky neskúšala,no obaly sú naozaj cool a podľa tvojich recenzii by som to mala zmeniť :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, zrovna asi před týdnem jsem si řekla, že si chci pořídit přírodní konopnou kosmetiku, a ejhle! Ty masky vypadají úžasně 😊 asi co nejdříve vyzkouším, děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co, určitě doporučuji tu poslední, ale záleží na tobě, která ti padne do oka :-)

      Vymazat
  4. Vyzkoušela jsem na vlastní kůži pouze první masku a ta mi bohužel vůbec neseděla. Ostatní ale vypadají zajímavě, takže děkuji za pěknou recenzi 🌷

    Máš můj follow a pokud by ses chtěla vzájemně podporovat, najdeš mě tady:🌷
    Shades of Silvie

    Měj se krásně 🌹

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, přitom slupovačky od 7th Heaven jsou parádní, už jsem jich měla několik :-)

      Vymazat
  5. Od této značky už jsem pár masek měla a byla jsem velmi spokojena! Tyhle novinkové jsem ještě neměla, ale hodně mě zaujaly :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!