14. září 2020

Kokosová hydratace od Garnier

Jestli mě sledujete pravidelně, tak jistě víte, že kokos miluju ve všem a v jakékoliv podobě. V kosmetice vyhledávám kokosovou vůni, v jídle mám ráda kokosové chipsy a čerstvou kokosovou vodu. Když si pořídíme mladý kokos, vždy se o něj s přítelem pereme. Většinou do něj píchneme dvě brčka a závodíme, kdo toho vypije nejvíc a pak ještě vydlabáváme lžičkou dužinu. Je to úplně něco jiného, jak v klasickém hnědém ořechu a pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Hodně často také vařím kari na kokosovém mléce, které mu dodá exotickou chuť i vůni. V koupelně mám zase vždy po ruce kokosový olej, který dávám nejen na vlasy nebo pleť, ale ráda si s ním i bělím zuby. Zkrátka kokos musí být jak v koupelně, tak i v kuchyni. 


Co se týče kosmetiky, úžasné jsou mléčné masky na vlasy Hair Milk Mask s kokosovým mlékem. Nejde o klasické hutné masky, ale připomínají spíš kondicionér. Ale i od toho se liší a jsou o hodně tekutější, takže opravdu připomínají mléko. Masky působí ihned a jsou vážně povedené. Jestli zapátráte o pár článků zpět, psala jsem o ricinové a medové variantě, které jsou také moc fajn. 
Pro svoji lehkou texturu nezatěžují jemné vlasy, vyživí je do hloubky a rozčesávají se jedna radost. A samozřejmě krásně kokosově voní, takže při mytí vlasů zapůsobí pozitivně i na smyly. 


Dalšími kokosovými novinkami jsou mléčné plátýnkové masky Nutri Bomb. Nejde o klasické masky nasáklé průhledným sérem, ale jako by byly napuštěné hustším mlékem, v tomto případě konkrétně mandlovým a kokosovým. 
Plátýnko skvěle sedí na obličeji, nikde neplandá a příjemně voní. Pro ještě lepší osvěžení je doporučuji dát před aplikací do lednice, je to potom ještě větší vzpruha. Já se vždycky v neděli naložím do vany s voňavým olejíčkem a dám si večer malý relax s maskou. Neděle k tomu úplně vyzývá a i když to ještě venku přes den vypadá vcelku letně, večer už jdou teploty níž, dříve se stmívá, takže o to víc si tento nedělní maskovací rituál užívám. A málem bych zapomněla na svíčku! Ta k tomu také neodmyslitelně patří. Po koupeli pak rychle šup pod deku a koukat na oblíbený seriál. Opravdu neznám lepší využití podzimních dnů.
Plátýnkové masky od Garnier jsou obecně hodně kvalitní a to nejlepší, co můžete v drogerii najít. Už jsme jich měla spoustu a žádná mě zatím nezklamala.


Také patříte mezi milovníky kokosu? A vyzkoušeli jste už některý z těchto kousků?

10 komentářů:

  1. Miluji kokos :O :O nene a popravdě mi nějak ušlo jejich uvedení :/

    Jak jsem se dostala k šití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to tak měsíc a kousek zpátky, ale třeba mléčné masky s medem a ricinovým olejem už jsou na trhu mnohem delší dobu :-)

      Vymazat
  2. Tak po těchto produktech se budu muset podívat - kokosové vůně jsou totiž mé nejoblíbenější! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se někde objeví něco kokosového, jdu hned do toho :-)

      Vymazat
  3. Tuhle řadu jsem ještě neměla, ale budu to muset napravit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš ráda kokos, tak po něčem určitě mrkni :-)

      Vymazat
  4. Z této řady jsem ještě nic neměla, ale kokos mám ráda. Budu se muset po ní podívat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. I love coconut so there is no reason not to choose this product :)
    Best Belt Review

    OdpovědětVymazat
  6. Reading your review reminds me of the great scent of coconut! Thank you for the review post!
    All About Gloves

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!