29. listopadu 2021

Novinky Garnier

Značka Garnier je jedna z mála značek z drogerie, která mě poslední dobou překvapuje v dobrém slova smyslu. Proto ji stále častěji zařazuji do své denní rutiny. Je to především z toho důvodu, že žádný z produktů není testován na zvířatech a celkově se produkty stávají "zelenějšími". Obaly jsou ekologičtější, plasty jsou v mnoha případech nahrazeny papírovou krabičkou nebo jsou plně recyklovatelné, složení je bez škodlivých látek a třeba u mé oblíbené vlasovky Hair Food se složení blíží 100 % přírodním složkám. 
To nejsou ovšem jediné benefity. Garnier přichází stále s novými produkty a já jsem vděčná nejen za sebe, ale i za planetu, jakou cestou se Garnier vydává. Tomuto přístupu tleskám a fandím a nezbývá mi nic jiného, než se těšit na další inovace do budoucna. 
Když už jsme u těch produktů, které známe, na prvním místě bych zmínila vlasovou kosmetiku Hair Food. Produkty jsou bez silikonů, což je asi ten nejlepší benefit, kterého si cením. Něco, co vám zalepí vlasy, i když to není vidět, není nic pro mě. Mám ráda vlasy hezky čisté a nadýchané. U těchto řad jsem obzvláště nadšená z masek na vlasy. 
Řad je na výběr několik, mě nejvíce vyhovuje melounová řada. Ta navíc i úžasně voní a při mytí máte skvělý zážitek. Je to asi nejlepší vlasovka, kterou můžete v drogeriích momentálně najít.


Jistě vám také neunikly tuhé šampony od Garnier Botanic Therapy, které byly uvedeny na trh poměrně nedávno. Já měla už tři varianty, tak se v drogerii také mrkněte, která by vašim vlasům vyhovovala nejvíce.




Inovací prošla i vlasová řada s medem a včelím voskem. O výše uvedených kouscích jsem již v minulosti psala, nyní je k dostání šampon v novém eko náhradním balení se šroubovacím uzávěrem, jako známe třeba u tekutých mýdel. 
Balení vystačí celkem na dva šampony v klasickém plastovém balení. Až vám tedy dojde, nemusíte hned kupovat nový a stačí ho jednoduše doplnit. 


Samostatnou kapitolou jsou odličovací tampony. Ty klasické vatové už u mě nemají své místo několik let. Nedám totiž dopustit na ty pratelné. Dají se používat opakovaně několik měsíců, po použití se operou šamponem pod tekoucí vodou a jednou za čas v pračce s prádlem. Na další použití jsou tak opět jako nové a když vidím, že nejsou úplně v kondici, vyhodím je do koše a sáhnu po novém. V balení je jich několik, konkrétně tři, takže se navíc vyplatí i cenově. 


Novinkou je čistící černé mýdlo na pleť Pure Active Charcoal Bar. Už jsem je zaregistrovala u jiných značek, ale nikdy jsem je nevyzkoušela. Musím říct, že prakticky neubývá a vydrží tedy mnohem déle, než tekuté mycí gely. Těch mám navíc tendenci používat vždy více, než by se mělo a tak stále kupuji nové a nové. Plastové lahvičky se tedy jen střídají, u mýdla vám zbude jen papírový krabička a po spotřebování mýdla vůbec nic.
Mýdlo je skvělé na problematickou pleť, protože po pravidelném používání dokáže redukovat výskyt černých teček.  


Poslední novinkou jsou plátýnkové masky Hydra Bomb, kdy v jednom balení nenajdete jednu masku, ale rovnou pět. Sáček je uzavíratelný, takže masky v pytlíčku nevyschnou. Jen je třeba do masek sahat s umytýma rukama, ať si do něj zbytečně nezaneseme špínu a nemnoží se v něm bakterie. Ty by pak na pleti po nanesení masky mohly udělat více škody než užitku.


Co říkáte na novinky a celkově cestu, kterou se Garnier vydává?

9 komentářů:

  1. Mě bohužel ta Fructis řada moc nevyhovovala, měla jsem po šamponu mastné vlasy. :( Ale tu masku bych naopak moc ráda vyzkoušela! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, mě je naopak hezky nadýchala. Ale asi záleží na vlasech, mám je hodně jemné :-)

      Vymazat
  2. Je pravda, že novinek od Garnier jsem na instagramu viděla hodně. Avšak nic jsem nezkusila. Lákala by mě ale ta micelární voda a plátýnkové masky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano a nejlepší jsou ty novinky, co se teprve chystají :-)

      Vymazat
  3. Všechny novinky vypadají skvěle, Garnier mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, hlavně jejich plátýnkové masky jsou perfektní :-)

      Vymazat
  4. The shampoo bars sound great! I would love to try them.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  5. Garnier se o hodně zlepšil a produkty používám hodně ráda. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!