9. prosince 2021

Kolekce Winter Time od Gabriella Salvete

Většina z nás má sice raději sluníčko, já to mám přesně naopak. Miluji zimu, kdy venku padá sníh a stejně tak se radši balím kufr na sjezdovku než na dovolenou u moře. Je to pravděpodobně tím, že jsem narozená v lednu, takže toto období je moje oblíbené už od narození a mám to tak nějak v kostech. Dnes u nás na Vysočině sněží jako na horách a cesta autem do práce nebyla nejrůžovější, přesto na zimu neměním názor.
Právě zima je také obdobím, kdy mnoho značek přichází se svými novými limitovanými kolekcemi. Jednou z nich je Gabriella Salvete se svou zimní kolekcí Winter Time. Pod tímto slovním spojením si představuji třpyt a lesk, stejně jako třpytící se sníh nebo plesovou sezonu. A hezky třpytivá je i nová limitovaná kolekce Winter Time. 

Jako první mi padl do oka roztomilý balzám na rty ve vajíčku s úžasnou sladkou vůní a hlavně chutí vanilkových rohlíčků. Balzám je jemný, nijak nelepí a díky přírodním olejům rty hezky zvláční a zjemní.
Designově hodně připomíná balzámky Eos, jen se teda hodně liší cenou. Tento od Gabrielly Salvete je podstatně levnější a to je mi sympatičtější. Tento sladký balzámek potěší všechny čumáčky a může být i fajn drobným dárkem.




U veganské paletky očních stínů jsem se nemohla dočkat, až ji vyzkouším. Obsahuje celkem 9 barev, a to matných i třpytivých. Je hezky sestavená pro jemné i výraznější líčení a věřím, že si s ní také vyhrajete jako já. 


Matné stíny malinko se štětcem práší, ale ty třpytivé jsou dokonalé! Jsou hezky pigmentované, snadno se blendí a jemné třpytky hází povedené odlesky na světle. Nejvíce sahám po hnědé, která má zelené třpytky a béžové s růžovými třpytkami. Parádně rozzáří pohled a jde o opravdu hezké barvičky. Pro slavnostní líčení je pletka jako stvořená.


Transparentní pudry mám ze všech nejraději. Nijak neovlivňují odstín make-upu a na pleti jsou neviditelné. Preferuji také ty lisované, protože tolik nepráší jako ty sypké. Některé pudry zanechávají na pleti bílý povlak, s tímto od Gabrielly Salvete ale nic takového nehrozí. Krásně make-up zafixuje, zjemní pleť a hlavně zmatní, takže se nebudete lesknout jako vánoční ozdoba na stromečku.
Pudr má krásný reliéf a navíc i příjemně voní.



U novinek nesmí chybět řasenka Panoramico Mascara Butterfly.  Má klasický štětinový kartáček, se kterým se skvěle pracuje díky mírně zahnutému tvaru a úzkému konci, takže nezapomene i na titěrné řasy v koutcích oka. 
Pokud barvu pořádně neotřete, může na ní ulpět více, než je potřeba a tak může malinko slepovat. Doporučuji tedy více otřít nebo si dát načas a řasy kartáčkem rozčesat a výsledek je pak parádní. 
Díky kolagenu je řasenka i pečující, dodá objem i délku a kromě toho má i hezký design.



Přiznám se, že laky na nehty moc nepoužívám. V nové kolekci mě ale zaujaly dvě metalické barvičky Snow a Frozen Dust. Jsou to barvičky jako z pohádky Ledové království!
Pro odvážnější je na výběr ještě sytě červený Jingle Bells a temně černý Midnight.
Nehty můžete ještě ozdobit samolepkami s vánočními motivy. Ty už stačí jen zafixovat Top Coatem pro delší výdrž a je hotovo.



Celou kolekci doplňují tři odstíny tekuté matné rtěnky v odstínech 01 Candy Cane, 02 Frozen Berry a 03 Mulled Wine.
Rtěnka má jemnou krémovou texturu, nijak nelepí, nezvýrazňuje jemné vrásky na rtech a hlavně nevysušuje, jak to některé tekuté rtěnky umí.



Kolekce Winter Time je k dostání v DM drogeriích už od 11. listopadu. Můžete si ji prohlédnout jak v kamenných prodejnách tak i online v odkaze zde

Na závěr mám pro vás ještě jednu zajímavost v podobě velké zimní soutěže, která trvá až do 26. ledna 2022. Pravidla, výhry a více informací najdete tady.

Co vás z této zimní kolekce zaujalo nejvíce?

5 komentářů:

  1. Ten balzám má naprosto dokonalé balení a moc se mi líbí i odstíny rtěnek. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato kolekce se povedla na jedničku, nemám jedinou výtku :-)

      Vymazat
  2. The eyeshadow palette is beautiful, and the nail stickers are really cute!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám na rty je neškutečně roztomilej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je a úžasně voní, v práci ho nedám z ruky :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!