17. března 2022

Barvy na vlasy bez amoniaku Excellence Universal Nudes od L’Oréal Paris

Pokud si vlasy barvíte doma, mám pro vás pár tipů na nové odstíny permanentních barev na vlasy Excellence Universal Nudes od L’Oréal Paris. Já svoje vlasy svěřuji pravidelně do rukou kadeřnice, doma jsem to zvládala za pomoci přítele hlavně v době pandemie, kdy bohužel ani nebyla jiná možnost.  Tyto nové barvy jsem tedy osobně nezkoušela a věnovala jsem je mamce a jejím kamarádkám, které si vlasy barví samy doma. 


Nové barvy na vlasy Universal Nudes obsahují pokročilou technologii obsahující 3 účinné složky: barvící krém s pro-Keratinem, Excellence Créme pro revitalizaci a posílení vlasů, stejně tak sérem s ceramidem pro posílení a závěrečnou péči s kolagenem pro vyplnění a posílení vlasů. Už jen to zní skvěle a pro vlasy je to určitě plus, že nedostanete pouze barvící efekt, ale bude o ně i náležitě pečováno.

Mamka používá běžně na vlasy odstíny modro-černé, tato je klasická černá v odstínu 1U. Barvy jsou bez amoniaku a dle informací od mamky vůbec neštípou nebo nepálí na pokožce hlavy, ani v případě, že barvu necháte působit déle, než je doporučeno. Od své kadeřnice ale vím, že je zbytečné dobu působení protahovat. Dřív jsme si myslela, že čím déle ji nechám působit, tím sytější barva bude, ale z tohoto omylu mě vyvedla. Vlasy si vezmou za necelou půl hodinku to, co potřebují a pak už se nic neděje a může se smývat.
Kdo máte citlivější pokožku, tyto barvy by vám mohly sednout. V každém případě je lepší si udělat test snášenlivosti, jak je doporučeno na krabičce. 
Barva se vymývá postupně a celkem i vydrží, nesleze po pěti umytích. Navíc dodá hezký lesk, což je vidět právě na tmavších odstínech.





Permanentní barvy můžete v mnoha odstínech zakoupit třeba na Notino.cz nebo v DM drogeriích, kde mají i větší výběr odstínů.


Barvíte si vlasy doma nebo se raději svěřujete do rukou kadeřnici?

9 komentářů:

  1. These dyes sound lovely, though I don't dare to color my hair at home.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Barvy od L'orealu moc ráda používám, už se zase blíží doba, kdy si budu muset koupit mojí oblíbenou černou. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to můžeš zkusit třeba tuto v černém odstínu :-)

      Vymazat
  3. Barvy vypadají hezky, ale já se radši do domácího barvení nepouštím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám stejně, sama bych si vlasy určitě nenabarvila :-)

      Vymazat
  4. Vypadají dobře, takže díky za tip, bude se hodit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Já si vlasy nebarvím a doufám, že ani dlouho nebudu muset.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím. Já se svou přirozenou barvou nejsem moc spokojená :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!