7. března 2022

Jarní kolekce Flower Shop od Gabriella Salvete

Po velkém úspěchu se zimní kolekcí Winter Time od Gabrielly Salvete bych se s vámi chtěla podělit o jarní kolekci plnou květin. Nová kolekce obsahuje řasenku a spoustu veselých jarních barviček laků na nehty.
Neznám nikoho, kdo by neměl rád květiny nebo jaro. Tento čas, kdy se všechno kolem nás probouzí patří mezi mé nejoblíbenější období v roce. Jak to tak ovšem podle počasí vypadá, na místě je spíše zimní kolekce. Pojďme se ale jarní kolekcí naladit a jaro trošku přivolat. 

Jako první bych začala řasenkou s kolagenem, díky kterému dostanou řasy hloubkovou výživu. Já teď navíc už několik týdnů používám i růstové sérum na řasy a kolagenem se pravidelně dopuji i vnitřně, takže očekávám řasy až do nebes... 
Obecně řasenka patří mezi můj nejoblíbenější kousek z dekorativky. Když bych si měla vybrat jediný produkt a všechno ostatní bych nesměla používat, byla by to právě řasenka. 

Řasenka má lehce zahnutý silikonový kartáček a ačkoliv jsem dříve byla jen pro klasické štětinové, dnes dávám těm silikonovým přednost. 
Štětinky jsou měkké a kartáček je poměrně široký, dobře se s ním pracuje i na kratších řasách v koutcích oka.
Hezky prodlouží, zahustí, nijak neslepuje a vydrží po celý cen, aniž by se drolila nebo obtiskávala. Když ji srovnám s řasenkou z předchozí zimní limitky, tak udělá hodně podobný efekt, i balení má podobné. Jen se liší jako nebe a dudy v kartáčku. Věřím, ale, že i když upřednostňujete klasické štětinky, k tomuto silikonovému nebudete mít žádné výhrady.




V zimě máme ruce po většinu času schované v rukavicích, proto je lakování nehtů mnohdy zbytečné. Na jaře je ale začínáme stále častěji vystavovat, takže bychom se měli zaměřit i na jejich výživu, aby vypadaly zdravě. S tím nám pomůže výživný krém nebo nějaká intenzivnější maska na ruce. Potom už je to jednoduché a stačí si vybrat z mnoha barev nových laků na nehty Gabriella Salvete.
Všechny laky z nové jarní kolekce jsou veganské a cruelty free, takže žádné zvířátko rozhodně nepřišlo k újmě.
Výdrž není špatná, hlavně u těch třpytivých. Pár dní s vámi vydrží a nesleze s prvním mytím nádobí. Barvičky se mezi sebou dají hezky kombinovat, klidně si s nimi nalakujte každý nehet jinak, ať je svět hned veselejší. 

Jak můžete vidět, nových laků není zrovna málo, ale rovnou 14! Z barviček od růžové třpytivé až po sytě rudou si jistě vybere každý. 

Zleva: 2 Magnolia, 1 Narcissus, 4 Carnation, 3 Peony, 6 Gladiolus, 8 Sakura, 5 Gerbera

Zleva: 7 Rose, 8 Sakura, 9 Hyacinth, 10 Freesia, 11 Tulip, 12 Lily, 13 Orchid, 14 Poppy

Na celou kolekci můžete mrknout hezky pohromadě na stránkách Flowershop.gabriellasalvete.com.  Jednotlivé kousky pak můžete zakoupit v drogeriích DM a také online.

A jako tomu bylo i v případě zimní kolekce, tak i v té jarní se můžete zúčastnit parádní soutěže o zajímavé ceny, jako třeba profesionální focení, zájezd do Holandska nebo kurz vázání květin.
Soutěž probíhá na Instagramu i na Facebooku

Co vás z této květinové kolekce nejvíce nadchlo? Který odstín se vám líbí nejvíce?

9 komentářů:

  1. Z těch laků na nehty bych měla obrovskou radost, jsou to boží barvy!

    OdpovědětVymazat
  2. The nail polishes are beautiful shades, and the mascara sounds amazing!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Design produktů se jim opravdu povedl, přímo z nich sálá jaro a líbí se mi všechny odstíny. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc se mi líbí právě ty laky na nehty, boží barvy! :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!