12. ledna 2023

Krémové levandulové máslo od Saloos

Pokud hledáte univerzální mazání na pokožku i pleť, ať už jste doma nebo na horách, doporučuji omrknout hutná krémová máslíčka od Saloos. Poskytnou vaší pokožce dostatečnou výživu díky bambuckému máslu, ochrání ji před nepříznivým počasím a ještě potěší smysly opojnou levandulovou vůní. A vybírat lze samozřejmě i z jiných variant, pokud není náhodou levandule pro váš nosánek zrovna šálek čaje.


Máslo je hutné díky bambuckému máslu, ale v teplých dlaních roztaje a snadno se pak roztírá. Můžete s ním klidně šetřit, abyste zamezili mastnému pocitu. Pokud ho nanesete s rozvahou, vyvarujete se tomu a bude i tak účinkovat tam kde má - na pokožce a ne třeba na klikách od dveří nebo na myši či klávesnici.

Složení: bio bambucké máslo, bio arganový olej, esenciální olej z levandule lékařské, koenzym Q10, vitamin E, bio slunečnicový olej, linalool, limonene, geraniol, ethyl Ferulate, extrakt z chmele otáčivého.

Díky esenciálnímu oleji musím zmínit i parádní parfemaci. Ne umělou, ale dokonale levandulově autentickou.


Jak je vidět (nebo spíše není) ve složení, krémové saloosí máslo neobsahuje žádnou vodu. Je to tedy ideální mazání do mrazivého počasí nebo na pobyt na horách. Ošetřit s ním můžete obličej, ale i pokožku celého těla, suché ruce, lokty, kolena a podobně. Zkrátka vše, kde se vám tvoří šumpinky a potřebujete pokožku vyživit.
Máslo se dá využít i jako vlasový zábal, ale do toho jsem se sama dobrovolně nepouštěla. Jednou jsem se totiž "spálila" arganovým olejem a nemohla jsem jej z vlasů vymýt. 
Pokud navíc máslo necháte lehce rozpustit v dlaních, dá se použít i na masáže zad. 
Krémové máslo je takový ten univerzální kousek, který s vámi může cestovat kamkoliv a pomůže na cokoliv. Oceníte jej ale i na domácí použití pro sebe i zbytek členů rodiny.


Krémová másla jsou k mání v 5 variantách na Saloos.cz. Kromě tohoto levandulového můžete mít ještě růžové, bergamotové, čisté bambucké nebo těhotenské.

Které máslíčko byste si vybrali vy?

7 komentářů:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!