21. prosince 2022

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy

Horkou novinkou v péči o vlasy od Garnier je řada s rýžovým krémem a ovesným mlékem. Je určena na jemné vlasy a citlivou vlasovou pokožkou. Velkým plusem je to, že díky hypoalergennímu a šetrnému složení nijak nezatěžuje vlasy, protože ve složení nenajdete silikony ani umělá barviva a navíc ve zcela recyklovatelných obalech.


Šampon Oat Delicacy vyčistí vlasy i pokožku hlavy, zklidní ji a vlasy hydratuje do hloubky. Po opláchnutí je zanechá krásně lesklé a provoněné.
Prodává se ve dvou velikostech - 250 ml a 400 ml.

Značka Garnier, stejně jako šampon je environmentálně a společensky odpovědný. Výroba probíhá v Polsku v odpovědném závodě, složení a ingredience tohoto produkty jsou získávány od dodavatelů, jenž se zavazují k respektování základních principů pracovních zásad Organizace Spojených Národů.
Lahvička je ze 100% recyklovaného materiálu, který se dá nadále recyklovat.


Balzám na vlasy je oproti šamponu k dostání pouze v jedné velikosti, a to 200 ml. Vlasy krásně zjemní a při rozčesávání se pak netahají. Jemné vlasy nijak nezatíží a neplihnout hned druhý den.
Občas ho nechám působit delší dobu jako masku, aby se do vlasů pořádně "zažral" a vyživující efekt jsem tak ještě více umocnila.
Chválím balení s uzávěrem dole. Když balzám dochází, zbývající obsah se dostane až k víčku a nic tak nepřijde nazmar. U jiných kondicionérů se musí zbytky pracně setřepávat, balení na víčku nestojí a jsou s tím akorát tak potíže. Tento ovesný balzám se tak skladuje už od samého počátku, což je velmi praktické.


Celá řada moc příjemně voní, nic umělého ani přehnaného. I vlasy po umytí zůstávají krásně provoněné.
Oba kousky obsahují 98 % složek přírodního původu a jsou veganské bez ingrediencí zvířecího původu.

Zaujala vás tato novinka?

5 komentářů:

  1. Garnier vlasovku mám ráda, většina mi sedí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, mě také. Hlavně Hair Food řady používám prakticky pořád :-)

      Vymazat
  2. Od Garnier mi docela sampony vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jejich šampony nejsou vůbec špatné, ale v poslední době jsem si po letech zase oblíbila Head and Shoulders. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!