12. prosince 2022

Zimní novinky od Yves Rocher

Jako každý rok, tak i letos si značka Yves Rocher připravila bohatou voňavou nadílku. Každoročně si značka připraví hned několik nových svátečních kolekcí, aby se trefil do vkusu opravdu každému. Já bažím hlavně po sladkých gurmánských vůních, kterými se mimochodem ráda obklopuji i po zbytek roku.
V letošním roce je možné sáhnout jako loni po řadě Karité, nově po Šťavnaté brusince a Mandlovém pohlazení nebo po řadě My Shiny Vanilla. V každé řadě je samozřejmostí balzám na rty, svíčka, sprchový gel, peeling, krém na ruce, parfémovaný sprej nebo tekuté mýdlo. V řadě Karité navíc najdete i několik kousků na vlasy a parádní sprchové krémy.


Řada Karité voní hodně jemně a tento regenerační sprchový balzám s bambuckým máslem je naprosto boží a troufám si říci, až unikátní. Je totiž konzistencí hodně hutný, připomíná mi kondicionér na vlasy a pokožku nechá neskutečně vláčnou. Je to, jako byste se ve sprše natírali tělovým krémem, jen se pak tato sprchová verze snadno smyje a po mastnotě jako u krému nejsou ani památky.
Pokud vás sprchový balzám zaujal určitě neváhejte a vyzkoušejte jej. Jde o limitku, tak ať ho nepropásnete.


Balzám na rty od Yves Rocher je absolutní nutnost a i kdybyste si od této značky měli vybrat jeden jediný produkt, který si odnesete, měl by to být právě ultra jemný balzám na rty od Yves Rocher.
Balzámky os Yves Rocher jsem si oblíbila z několika důvodů. Nejenže krásně voní, ale jako jediné mi vyhovují na skladování v autě. V zimě neztuhnou tak, že nejdou ani vysunout a hlavně v létě se nerozpustí na tekuté a stále drží svůj tvar. Kdo také řídíte a máte balzám na rty na každém rohu včetně auta, jistě chápete.


Všechny vánoční řady voní moc hezky. Mléčné pohlazení je sladší vůně, podobně jako mléčná čokoláda, Šťavnatá brusinka je zase ovocnější a více svěží. Záleží tedy na každém, co mu voní více. V každém případě ale věřím, že si vyberete.


Chodíte také rádi očichávat limitky od Yves Rocher?

6 komentářů:

  1. Na YR se těším každý rok 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jejich limitky jsou vyhlášené, ovšem poslední dobou nějak jejich obchody míjím a na e-shopu se nepřiměji, si nic objednat. Ale tělový peeling či malinový ocet na vlasy, jsou mushave. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinový ocet je skvělý a už jsem ho dlouho neměla. Asi je načase si ho znovu pořídit :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!