1. prosince 2022

Na bolesti hlavy Migreen od Green Idea

Z předchozích článků ode mě víte, že nedám dopustit na tabletky Migreen od Green Idea. Užívám jej už několik měsíců a jen díky němu už mi stačí prášky proti bolestem hlavy brát jednou týdně. A já věřím, že se bez nic časem obejdu úplně. 
Migreen je jediný preparát s ryze přírodním složením, který mi na bolesti hlavy a migrény pomáhá, podobně jako Ibalgin. S jediným a velmi zásadním rozdílem, že si do těla nedáváte chemii. 
Jsem proto ráda, že si k němu mohu naordinovat i bylinný čaj Migreen, který je teď nově v nabídce, abych účinek ještě více umocnila. Ono už jen samotné popíjení čaje je pro mě takový uklidňující rituál, díky kterému se po celodenním shonu donutím zastavit, sednout a vychutnat si chvilku klidu. 



Doporučené dávkování čaje Migreen jsou 2-3 šálky denně, já si dám vždycky jeden večer po večeři spolu s pár tabletkami Migreenu. Bolesti hlavy totiž obvykle nemívám přes den, ale až navečer, jak přijdu z práce domů a dám se tzv. do klidu. Mozek doma vypne, protože nemusí řešit záležitosti z práce, neví co dál, a tak přichází nepříjemné bolesti hlavy. S tímto stavem zatím ještě neumím pracovat, takže Migreen to jistí.
Dřív jsem bez prášku proti bolestem hlavy prakticky neusnula, hlava mě třeštila, sotva jsem ulehla do postele. Než jdu po večeři spát, mám tak ještě nějaký čas, než Migreen zapůsobí a já jdu tak spát s čistou a hlavně netřeštící hlavou. Migreen je pro mě takový malý zázrak, který budu sice užívat asi navěky, ale jsem mu neskutečně vděčná. 

Příchuť čaje je velmi jemná a chutná, typicky bylinková a nasládlá. Čaj proto ani není třeba více přislazovat, vychutnáte si tak autentickou chuť bylinek.

K tabletkám a čaji užívám od Green Idea ještě železo, hořčík a jinan a tato kombinace na mě zkrátka funguje.



Níže se můžete podívat, jaké je složení čaje a tablet Migreen. Složení není totožné a čaj neobsahuje všechny bylinky, co tabletky. Není tedy samotný tak účinný, ale pokud budete obojí kombinovat, pak to bude dobře fungovat. Samozřejmě co funguje na mě, nemusí fungovat na vás. Záleží na intenzitě bolestí, co zrovna v životě prožíváte, jak se cítíte, co děláte apod. Záleží to na mnoha faktorech a je třeba si vyzkoušet, jak Migreen bude fungovat právě na vás a jaké dávkování vám bude vyhovovat.
Já nedám na toto duo dopustit a pasuji je na nejlepší objev letošního roku.

Složení čaje Migreen: Řimbaba obecná nať (Pyrethrum parthenium), Zelený čaj (Camellia sinensis), Vrba bílá kůra (Salix alba), Meduňka lékařská nať (Melissa officinalis), Máta peprná nať (Mentha piperin), Levandule lékařská květ (Lavandula officinalis).

Složení tablet Migreen: Kopretina řimbaba (Pyrethrum parthenium) stand. extrakt nať 1 % parthenolidů, Aquamin Mg – hydroxid hořečnatý (magnesium 35 %), Vavřín vznešený (Laurus nobilis) stand. ext. list 10:1, Vrba bílá (Salix alba) stand. ext. kůra 15 % salicyn, Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) stand. ext. palice 10:1, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) stand. ext. list 20:1, Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) stand. ext. kořen 10 % gingerols, Verbena – Sporýš lékařský (Verbena officinalis) stand. ext. list 5:1, Guarana (Paulinia cupana) stand. ext. semeno D 10 %, Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) stand ext. nať 0,3 % hypericin, B-komplex, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.


Na oba produkty nedám dopustit a jsem za ně ráda. Tabletky Migreenu musím mít vždy doma v zásobě v balení navíc, aby mě pak nepřekvapilo, když jedno balení zrovna doberu.

Co pomáhá na bolesti hlavy vám?

6 komentářů:

  1. Na bolesti hlavy nějak extra netrpím, ale doplňky od Green Idea mě lákají :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to perfektní doplňky, zobu toho od nich denně skoro hrst :-)

      Vymazat
  2. Zajímavý tip, nerada beru prášky na bolest a tohle vypadá jako super alternativa! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně. Já e to vždycky snažím vydržet, ale někdy není vyhnutí. Ale jako prevence je to fajn, jak té bolesti předcházet :-)

      Vymazat
  3. Topvet mě hodně láká, už delší dobu nad určitými produkty uvažuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedám na ně dopustit, už mám své stálice, které objednávám pravidelně :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!