9. prosince 2022

Lancôme La Vie Est Belle Oui - dokonalý dárek pro každou ženu

Neznám parfém od Lancôme, který by mi nevoněl. Měla jsem už většinu z nich, až na La Vie Est Belle Oui a Auru. Vždy jsme si s Lancôme krásně sedli a troufám si říci, že je to za ta léta moje srdcovka.  Také máte nějakou značku parfémů, která vám přirostla k srdci?
Mým posledním přírůstkem od této značky je právě Oui a musím říct, že jsem s touto volbou udělala dobře. 



Parfémovaná voda La Vie Est Belle Oui se řadí do květinově-ovocných a zároveň sladce gurmánských vůní. Navazuje na ikonickou La Vie Est Belle, jen je ještě květinovější, výraznější a tím pádem i ženštější. Původní verzi jsem měla a tahle je navíc i mnohem sladší. Není to ovšem žádná  tuctovka z drogerie, je skvostná!
I flakonek je téměř totožný, má i stejnou tylovou stužku, zdobí jej navíc jen zlaté třpytky.


Vůně není těžká, takže se hodí jak na večer, tak i na běžné denní nošení. Když vůni aplikuji na zápěstí, cítím ji ze sebe po celý den, stejně tak z oblečení. Ráda si parfémy dávám i do vlasů, protože i na nich poměrně dlouho vydrží. 

Složení vůně:
  • hlava: bergamot, růžový pepř, malina,
  • srdce: ylang-ylang, damašská růže,
  • základ: pačuli, kosatec.

Parfémovaná voda Lancôme La Vie Est Belle Oui může být skvělý dárek na blížící se Vánoce pro někoho blízkého nebo si ji můžete přát sami pro sebe. Krásnou vůní potěšíte každou dámu a je to dárek, který nikdy nezklame.
Teď už mi zbývá ještě vyzkoušet Auru, abych měla odzkoušené všechny varianty La Vie Est Belle a mohla tak zvolit svého favorita. Zatím je na první příčce Oui a kdo ví, příště to bude třeba Aura...

Také rádi dostáváte nebo darujete parfémy?

3 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!