21. února 2024

Regenerační thajský krém Namman Muay na zatuhlé svaly

I když možná nejste vrcholoví sportovci, třeba vás někdy chytly záda nebo jste měli zatuhlou šíji. Ta může potrápit prakticky kohokoliv a to se nemusíte zrovna ani hýbat, například při práci v kanceláři u počítače. V takovém případě je dobré mít po ruce regenerační mazání v podobě krému Namman Muay. Z thajštiny znamená "Namman" mazání a "Muay" box, proto jde v podstatě o mazání pro boxery. A ti jak je známo, potřebují rychlou a důkladnou regeneraci svalů celého těla. Oceníte ho ale i v případě, že nepatříte mezi boxery, ale pravidelně navštěvujete třeba jen posilovnu.
Namman Muay je výborné mazání s rychlým účinkem pro profesionály, ale i pro obyčejné lidi.


 
Regenerační krém Namman Muay je vhodný nejen na ztuhlé svalstvo, ale zlepšuje i pohyblivost kloubů, například u kolenou, pokud se tzv. nemůžete rozejít nebo se cítíme jako zbití. Krém blahodárně působí i na hojení modřin a otoků. 

Krém je obohacen o kafr, hřebíček, jalovcový olej, MSM a mentol, díky kterým pokožku prohřeje a zároveň příjemně chladí. A nebojte, nebudete po něm vonět jako masti, které používají naše babičky na bolavé klouby. Pokud máte s podobnými mastmi zkušenosti a vadí vám právě typický zápach, tento vám pod nosem vadit nebude, ani pokud jste větší "citlivky". 
Aplikovat se dá na kůži prakticky kdykoliv a kamkoliv podle potřeby. Samozřejmě není třeba se do něj zabalit celí jako do tělového mléka po večerní koupeli, když nás tzv. bolí celé tělo. Je to spíše tu na koleno, tam na rameno a na lokální použití je tedy výborný.

Skvěle také protáhne dutiny, pokud máte ucpaný nos od rýmy. Určitě ale nezkoušejte mazat na odřený nos od smrkání, to by mohlo trošku pálit. V tomto případě stačí krém natřít na ruku a mentolovou vůni natáhnout nosem, ten se uvolní a bude se vám i lépe dýchat. 


I když má krém přírodní složení, jde o velmi silné složky, které by mohly podráždit. Je tedy třeba se vyhnout očím a otevřeným rankám. Stejně tak po použití doporučuji umýt si ruce, abyste si třeba neprotřeli oko, to by mohlo být nepříjemné. 

Funguje jako běžný krém, který se do pokožky snadno vstřebá a pokožku nijak nezamastí, takže není třeba žádného obvazu nebo zakrývání. Pokud ale máte větší bolest, můžete si udělat noční zábal. Krém nanesete v silnější vrstvě a pro jistotu převážete obinadlem, aby nedošlo k ušpinění povlečení. 

Složení: Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, Limonene, Eugenol, Linalool, Isoeugenol.


Regenerační krém Namman Muay je k dostání na Onlinemedical.cz.

Také občas trpíte na zatuhlé svaly?

4 komentáře:

  1. Velmi přínosný článek, hned jdu kouknout po produktu. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna ten bych teď jako blesk z čistého nebe potřebovala. :D Poslední týden mě trápí průdušky a teď už i šílená rýma a ucpaný nos - v těchto chvílích není nad takové produkty. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rýma a ucpaný noc není nic příjemného. Snad už to přicházející jaro všechny nemoci vyžene :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!