16. dubna 2024

Náplasti na akné Emergency Dots od Breakout+aid

Náplasti na pupínky a akné známe především z korejské kosmetiky. Jsou tu ale i náplasti Emergency Dots od anglické značky Breakout+aid, která cílí na pleť s nedokonalostmi a akné. Hlavní účinnou látkou náplastí je tea tree olej, který je známý pro své antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti. 


 
Náplast je zcela transparentní, tenoučká a po aplikaci není na kůži téměř vidět. Schválně, jestli ji na fotografii níže na mé ruce objevíte.
Můžete ji bez obav vzít i do práce nebo do školy, aniž byste se museli obávat, že je na vás něco divného a někdo se na vás pořád divně kouká. Náplast lze tedy nalepit na pupínek přes den, ovšem přesto je to vhodnější na noc. Přes noc se totiž pleť více regeneruje a ráno se tak probudíte s pupínkem, který není tak výrazný a začervenalý. V lepším případě zmizí úplně. Pupínek se tak léčí, zatímco vy spíte. To je skvělé že?


Náplasti jsou veganské, bez parabenů a bez alkoholu, který může dráždit a vysušovat. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a čisté přírodní složení - pouze hydrokoloidní krytí a esenciální tea tree olej.


Náplasti jsou také skvělé v tom, že aktivní látky zůstanou díky náplasti doslova přilepené na pleti a neotřete je během noci do polštáře, jako třeba různé mastičky nebo krémy na akné. Díky tomu působí v místě, kde jsou potřeba, pupínek zklidní a skutečně fungují.

V balení jsou celkem 2 platíčka s náplastmi o 3 různých velikostech (72 náplastí), proto můžete volit dle velikosti pupínku. Náplasti jsou také skladné a můžete je nosit všude sebou. Nezaberou tolik místa, jako celý kosmetický arzenál na problematickou pleť.


Náplasti na pupínky a akné pořídíte na Onlinemedical.cz. Značka Breakout+aid nabízí spoustu dalších variant náplastí, tak se mrkněte na celou nabídku.

Se slevovým kódem PAVLA10 můžete využít 10 % slevu na lokální náplasti i na celý nabízený sortiment na Onlinemedical.cz.

Už jste zkoušeli nějaké náplasti na pupínky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!